Jobbig natt

Nu har lilltjejen fått ett namn; Ellen! :) Det slutade med att vi drog sticka om dom två namnen vi hade. Pärs idé. Jag fick panik när han kom med stickorna och jag skulle dra. "Neeej jag vågar inte!!" Haha! Men det blev en liten Ellen. Har alltid gillat det namnet och hon är en Ellen! :) Och hade vi inte gjort så hade vi nog aldrig bestämt oss ;)

Världens sötaste unge!!


Denna natt var inge rolig dock. Hon hade så ont i magen igår. Såg att hon försökte trycka på men det gick inte. Fy vad hjälplös man känner sig när hon ligger och spänner sig stel som en pinne och skriker! Lilla hjärtat! 
Det enda som hjälpte något var att gå runt och gunga henne i famnen. Sova fick hon också göra i min famn. Ville inte ligga själv. 

Sen mitt i allt hör man ett kras! Granen har ramlat omkull! NITRO!!!! Vatten överallt! Barr och julkulor överallt också, men vattnet var värst! Och det var inte det lättaste att få den jäveln att stå igen heller. Äckliga julgransfotsjävel!! 
Gick och la mig igen. Ellen är grinig, ingen sömn. Jahapp, upp i famnen igen! Slumrar till och vaknar av att Nitro spyr! Åhhhh! Och sen äter han upp det! I spyan ligger en plastbit som han tuggar och smaskar på. Driver mig till vansinne!! Upp och ta ifrån han den.
Ellen sover äntligen! KRAS!! Granen ramlade igen! Då när jag klev upp och skulle ta reda på det så var jag så grinfärdig! Så trött och less.. Jävla natt!! Plus att jag inte tagit nån alvedon så snittet gör ont!! 

Men sen fick jag sånt dåligt samvete för att vi skällde på Nitro när granen ramlade, det var ju inte alls hans fel. Utan granen var för stor för foten och foten var inte riktigt fastskruvad. "Gå och hämta han!!!" Sa jag till Pär. Nitro hade nämligen gått och lagt sig i hallen. Stackarn!!! Så nu har han fått mycket gos :)

Kan ju skriva att kvällen började med en pink i sängen också, IGEN! Jävla byracka!!

Nu har Ellen laddat upp en jädrans bajsblöja åt mig som jag ska ta reda på. Och mjölken har runnit till (iaf på enda sidan), det bara rinner ur det så det måste också tas reda på!
 
Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag har tänkt "Ellen" hela tiden :) Hon var verkligen en Ellen.. Inte en *det-andra-namnet* :) Jättefint namn på en vacker liten tjej!

Svar: Ja hon var mer en Ellen :)
Nathalie

2013-12-20 @ 10:30:47
URL: http://mialundholm.blogg.se
Postat av: Simone

Ja, superfint namn! :)
Vi har en julgransfot över om ni behöver? (Vi har en plastgran nu och den fick vi med en "fot" till, så den andra vi har till "riktigt gran" använder vi inte. Alltså, jag tänkte om er var trasig eller så?) :)

Hon ser verkligen ut som en Ellen! :D So cute! ^^

Svar: Tack men Pär fixade den vi har :) var som en kulled längst ner så man skulle kunna ändra ifall den blivit sne. Så han skruvade bara fast den så blev det finemang! ;) men tack ändå!
Nathalie

2013-12-20 @ 13:51:22
URL: http://simoned.blo.gg
Postat av: Emmy

Vad va det andra namnet??? 😊

Svar: Julie :)
Nathalie

2013-12-20 @ 22:12:30
Postat av: Maria

Jättefint namn på en jättefin tjej :)

2013-12-20 @ 22:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0