Magen då?

Hur går det med magan då? Jo åt rätt håll iaf! :) Har ju lång väg kvar till den magen jag vill ha. Men med tanke på att det bara gått två veckor sen förlossningen är jag mycket nöjd med hur den ser ut. Och jag tycker faktiskt den ser mindre ut i verkligheten än på bild :P


Den första bilden är dan efter förlossningen. Den andra är nog nån dag efter att vi kommit hem, dan efter vi kom hem kanske? Den tredje är en vecka efter förlossningen och den sista är idag, två veckor efter.

Som sagt, en rejäl bit kvar men så stor tycker jag inte att den är. Sådär kunde den ju se ut efter man tryckt en pizza förut också! Hahaha ;)
Ska även köpa bio olja. Vart tipsad av Pärs syster idag. Det ska hjälpa mot bristningar och ärr. Så det ska jag smörja in både mina bristningar och ärret efter snittet med :) För det finns en anledning till att ni får bilder från det håll där tatueringen sitter. Andra sidan är nämligen full med röda bristningar. 

Skulle vilja ha en våg och se hur många kilon man har kvar av det man gick upp. Har ju en nere i källarn men jag vill ha en digital så man ser bättre. Jaja får köra med måttband ist kanske :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0