KURS

I lördags hade vi som sagt en liten "kurs" för att leda pushen. Det kändes bra och både jag och Sara är peppad till tusen att börja leda själva :)

Sen hade vi även turen att få åka på en kurs i helgen. Så tidigt(!) på lördagsmorron bilar vi ner till Falun på en 2 dagarskurs! Ska bli kul och spännande. Bor på hotell där över natten och åker hem igen på söndag :)

Ska bli skönt att komma bort lite också, jag som går hemma nästan varje dag. Fast ändå längtar jag redan hem! Haha. Jag är en riktig hemmamänniska. Har inget behov alls av att åka på semester eller andra resor, jag tycker bäst om hemma! "Borta bra, men hemma bäst" stämmer in på mig så bra! ;)

Men det ska bli mysigt också. Sara är ju en jättetrevlig och rolig tjej så vi får det säkert kanon! (Hoppas bara hon är en melodifestivalen-människa så vi kan kolla på det på kvällen ;P)

Ikväll ska jag få smaka på att stå på "andra sidan linjen" ;) Maggan är sjuk så jag får visa övningarna medan hon säger vad som ska göras :) Men det ska väl gå bra hoppas jag! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0