ÄCKELJÄVLASKITDATOR!

Sitter vid min skitdator, eftersom bloggappen vägrar fungera. Förra inlägget tog mig en halvtimme att skriva. Då inräknat att spara bilderna (blir ju så konstig storlek på dom om man bara kopierar och klistrar in) och ladda upp dom här. Det som tar längst tid. Då brukar den jäveln alltid hänga sig. Så less på att man ska spendera timmar framför denna skitburk för något som egentligen ska ta 10 min.
 
Men fick presentkort av Päran i julklapp så snart har jag en ny! Och då åker denna dit pepparn växer!! Ful är den också, ser ut att komma från 80-talet! haha :) Men han har varit en trogen dator, tills han blev för gammal och seeeg! Dags för en ny..
 
Skrev lite om Julen och nyår och så i appen men orkar inte skriva om allt. Har varit bra iaf, alltihopa! :)
 
Idag var jag och Pär till gårdsjön och skottade av altanen och vebo' taket. Pju!! Var inte bara ska jag tala om. Packad blötsnö (nu nästan frusen). Svetten rann på mig, man skulle kunna trott att det regnade ;)
Sen bytte jag gardiner igår, tog bort julgardinerna. Det sista "julpyntet", tomtarna åkte in i skåpet redan någon dag efter julafton. Fick iaf. ett par nya gardiner av mamma, vita!! :) Blev jättebra, så ljust och fint! Välkommen våren!
 
Lite bilder från den senaste tiden :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0