FEMTIO NYANSER

Alltså jag är helt besatt av "femtio nyanser av.."-böckerna nu. Jag tänker på Mr Grey och Ms Steele hela tiden nu! Hahahaha! Men det är sååå bra!

Har en ångestkänsla i kroppen nu eftersom jag läste ut första boken igår och jag har inte andra boken (än)!! Tokig!!! Jag vill att det ska finnas 100 böcker! Har ont i magen efter hur det slutade. Var nästan så jag grinade! Haha! Jag tycker den slutade sorgligt. Men då är ju jag lite känslig och har lätt till tårarna också.. Kan ju t.ex säga att jag blev tårögd häromdagen då vi kollade på Ice Age 4! Haha, då Manny försvinner bort från sin familj! Haha!

Nää men jag måste få läsa mera! Beställde faktiskt andra boken igår och idag har dom skickat den så förhoppningsvis har jag den på måndag! Och tredje boken har Therese så den kan jag låna av henne :) love love love!

Sen har jag lite ångest för filmen också, dom ska ju göra en film av böckerna.. VEM ska spela Christian Grey? Dom beskriver ju han som världens snyggaste man, typ, i böckerna. Är rädd att man ska bli besviken. Och tar dom Gilmore Girls tjejen som Anastasia dör jag, hatar henne!!

Ja.. Jag är en nörd.


Kommentarer
Postat av: Therese

Ja hur tror du jag känner som inte har en enda bok kvar?? :'( Buhuäää!

2013-01-12 @ 13:41:53
URL: http://theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0