VELPANNA

Dom som känner mig vet att jag ändrar mig hela tiden, angående vad jag vill bli "när jag blir stor".

Just nu är jag inne på träning och hälsa. Jaa jag vet! Jag som tills för nått år sen HATADE att träna, och då menar jag hatade. (Kanske för att jag aldrig prova på nått??!) Och som är lite av en gottegris och äter nog inte "rätt". Men det är just därför! Jag vill lära mig allt det där.

Förra gången på pushen så frågade Maggan om det fanns nån yngre som ville leda nått pass. Och mitt inre skrek "jag vill!!!". Skulle vara skitkul även fast den blyga Nathalie kommer tillbaka och sätter käppar i hjulet.
Har faktiskt börjat göra ett eget pushpass här hemma! Haha :) Vill ge oerhört mycket beröm till dom som leder nu, för det är fasen inte lätt alltså!! Har knåpat ihop 2 1/2 låt och jag höll på bli tokig!!

Alltså nu har jag absolut inte förväntat mig att jag någonsin ska leda nått sånt. Jag har tänkt länge att jag ska hitta på ett eget pass som jag kan köra här hemma för mig själv. (Bara vi hämtat stången och vikterna)

Är det nån som vet av nått sånt "program" man kan plugga, eller några kurser? :) Eller nån utbildning för typ body pump eller nått sånt?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0