Sparkar

I lördagskväll/natt så frågade Pär ifall bebisen sparkade nånting. Ja, den bökar runt för fullt, sa jag. "Men inte så man känner på utsidan?" Näe, inte än. Men så kom jag på att jag har ju inte ens kännt på magen när den sparkar och har sig! Så jag la mig med ena handen på magen och buffade lite på magen.. Och tillslut så buffade bebisen tillbaka, och det kändes på utsidan!!! :D Typiskt nog hade Pär redan somnat.

Kvällen efter så kände jag igen och då sparkade den så hårt att det inte gick att missa! Kände hur tydligt som helst med handen :P Så mysigt :)

Annars då? Jag har åkt på en förkylning. Jobbigt som satan. Rethostan sitter där den ska.. Men bortsett från det så mår jag bra :)

Var hem till Therese en dag också och fick låna med mig massa med bebissaker. Jättemycket (och superfina!!) kläder, sängkläder, täcke + kuddar x2 och lite leksaker! Hur bra som helst! Tack så hemskt mycket! Det enda jag behöver köpa i klädväg nu är en lite varmare mössa, sen har jag nog allt jag behöver :) Och bilstol får vi också låna av dom, vaggan som går i släkten är min tur att ha, och vagn ska jag köpa av min kollega! Den har väl några år på nacken men det gör ingenting! Vi hade ändå tänkt köpa en begagnad och nu vet jag ju vem som haft den innan mig! Superbra!

Magen växer sakta men säkert.. Jag tycker den ser större ut från min vinkel! Haha. Alltså uppifrån. Stog i badrummet och borstade tänderna en kväll och kollade i spegeln, vilken jäkla knöl tänkte jag:


Kommentarer
Postat av: Therese

Pojke!

2013-07-23 @ 18:16:12
URL: http://Theresesilen.blogg.se
Postat av: Simone

Oj! Här händer det grejer! Go' magan ;):)

2013-07-24 @ 09:08:17
URL: http://Simoned.blo.gg
Postat av: Terese

Spännande att få se om ni väntar en liten pojke eller en liten tjej! =) Har fått en bild framför mig om att både du och Mia väntar små grabbar! =)

2013-07-24 @ 23:12:39
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se
Postat av: Nathalie

Therese: Ja vi får väl se ;)
Simone: Joru, är växer det på. Sakta dock ;)
Terese: Jaaa Gud vad jag är nyfiken på vad det är för nån som ligger där inne :) jag har alltid tänkt pojke men är väldigt osäker nu :) på Mia har jag alltid tänkt tjej :D säger alltid "hon" när jag pratar om hennes bebis och "han" om min :P Snart får vi svar på en av dom iaf ;)

2013-07-25 @ 18:12:06
URL: http://nathaliesilen.blogg.se
Postat av: Simone

Haha, och jag sa tvärtom "båda får tjejer" X)

2013-07-26 @ 12:21:28
URL: http://Simoned.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0