DECEMBERUNGE

Hur känns det nu att få en bebis i december? Jo, det känns bra!! ;)

Vissa kanske undrar varför det skulle vara nån skillnad från att få nån annan månad?! Men jag har alltid varit en sån som sagt "Jag kan få barn i vilken månad som helst, bara det inte är december!" Just för att jag älskar julen! Och då menar jag älskar!! Det är den bästa högtiden enligt mig.

Ja, men varför inte få en bebis då då och gör den månaden ännu bättre?
För jag vill att mitt barn ska få en riktig födelsedag! Inte nå jävla "det här är både julklapp och födelsedagspresent!" Bullshit!!! Det är det bara att vänja er vid (ni som kommer att komma på kalas :P). Att kommer ni med en födelsedagspresent inklädd i julpapper är det bara att vända hem och byta till riktigt papper! Haha! Min unge ska ha en riktig födelsedag utan nått jäkla prat om jul, tomtar och julklappar!

Därför hoppas jag att den inte kommer på självaste julafton! För då blir det lite svårt! ;)

Men nu känns det riktigt bra! :) Sa till Mia också att "Men tänk om den bara kommer nån dag innan julafton då!! Man kan ju inte hålla på åka runt med en nyfödd bebis!" (Älskar ju julafton och allt som hör till). Och då sa hon "Ja men tänk vad skönt att fira den själv bara ni tre! Mysa i sängen länge på morron och sen bara mysa på för er själva hela dan!". Då började jag nästan hoppas lite på att den kommer nära julafton! Haha, det lät så mysigt ;)

Men den kanske kommer efter julafton också om den ska vara jävlig. Så det ska bli spännande att se om vi får fira jul med en till liten människa i år eller om första julen blir nästa år :)


Om inte annat så kommer det kännas bra när det är dags att fylla 18 och det är dags för krogen ;) haha! Då känns det ju som man får ha h*n "liten" lite längre än alla andra ;) Om den jäveln inte skaffar falskleg då..


Kommentarer
Postat av: Simone

Haha "Då är det bara å vända å byta papper!" XD
Naaaaw, mys :):)

2013-06-11 @ 13:02:50
URL: http://simoned.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0