MIDSOMMARAFTON

Midsommar började med strålande väder, som gjorde att vi inte kunde sova längre än till sju. Blir så himla ljust i sovrummet av solen, även fast vi har persienner.

Plockade lite blommor och försökte mig på att göra en krans. Gick rätt bra faktiskt! Den blev fin men jag passar nog inte i krans, för på min skalle såg den inte klok ut!

Utan krans åkte jag ner till fjärn till mamma och pappa och åt midsommarlunch med familjen :) Göttans!! Efter maten gick vi till stången och kollade. Mysigt :)

Sen hem och fixa lite med maten vi skulle ta med till Mia och Tommy! Och efter många om och men och skjutsande av folk var vi påväg dit! Grillade och pratade skit och Skrattade!! Hahahaha! Kvällens roligaste var nog när Therese började skratta med vin i munnen så det sprutade ut på dom mittemot! Hahaha, jag skrattade så jag grät! Och när hon sedan gjorde det igen bara Johan sa en mening var ännu roligare! Haha! :D

Det roliga höll i sig ett tag tills tröttheten slog till! Och folk började bli För full så det var bara jobbigt!! Men allt som allt var det en trevlig dag :)

Idag vaknade jag och kände mig bakis. Fy fan, att man ska må så även fast man är spiknykter. Pannknack och trött som ett as.

Åkte iaf och hjälpte Mia och Tommy att städa lite. Det tycker jag det är det minsta jag kan göra eftersom dom tog på sig att ha fest hemma hos sig. Och då jag denna gång, inte låg hemma döende av bakissymptom kände jag att jag skulle hjälpa till :)

Nu ligger jag hemma och har tryckt i mig x antal pannkakor och en hel liter jordgubbar! Mmmm!! Mätt som bara den. Nu ska jag kolla på desperate housewives sedan ta en sväng med snabeldraken och skurmoppen. En dusch på det, sen har jag chirre och dirre som väntar på mig!


Kommentarer
Postat av: Therese

Hahaha ja jag äg väldigt lättroad när jag är lite onykter! ;) (haha mobilen ville skriva lättfotad ist för lättroad xD) kul vare!

2013-06-23 @ 12:52:58
URL: http://Theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0