SNART KLAR!

Idag började jag dagen tidigt och åkte iväg till lägenheten och tömde allt som var kvar! Först det vi ska ha kvar, som vart ett lass. Körde hem det hit och sen tillbaka för att hämta allt skräp. Massa skit som skulle på tippen!

Sen åkte jag vidare till Mia för att sedan åka till tippen, hon skulle dit med ett släp skit så jag passade på att följa med jag med :) Och jag måste bara ge en klapp på axeln till alla som jobbar där!! Alltid trevliga och hjälpsamma! Man behöver inte ens fråga efter hjälp. När man kliver ur bilen är dom redan där och hjälper en att slänga :) Tummen upp!!

Sen for vi och köpte lite lunch som vi åt hemma hos Mia.. Lite sol hann vi också med innan jag åkte hem och lagade middag. Efter den vart det att hänga lite tvätt ute. Älskar att hänga tvätten ute! Känner mig som en riktig hemmafru när man står där med klädnyporna! Hahaha :D

Kvällen har jag spenderat i lägenheten. Först bar vi (jag och P) ut två bord som jag inte fick ut själv innan. Sen satte jag igång med att städa! Och nu är allt klaaaaart!!! Så skönt! Dock hittade jag massa saker gömda som jag glömt bort! Suck.. Tar aldrig slut på grejer.. Bland annat hittade jag MASSA elektroniksaker som jag egentligen skulle ha tagit med på tippen.. Ååhh!! Aja.. Vi har ju ett förråd kvar att städa ur också så det lär väl bli nån vända till dit ;)

Nu är jag heeeelt slut! Tror jag ska göra lite varma mackor sen en dusch och tillsist hoppa i säng!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0