FITSPO!

Jag älskar känslan man har efter träning. Jag känner mig så nöjd med mig själv! Haha! För jag vet att jag gav allt jag hade och skönt kändes det! Ännu bättre känns det när man orkar mer. Just love it!!

Det jag älskar mer är resultatet!! Tro't eller ej, men sen i augusti har jag tappat 7 cm runt midjan!!! 7 cm!!! För vissa kanske det inte är nånting alls på så lång tid men för mig är det BRA! Jag är skitnöjd!! :) Jag har ju alltid varit en sån som tröttnar ifall jag inte ser resultat samma dag typ. Så ni kan ju tro vilken motivation detta är. Har skrivit upp måtten då och då sen i aug. Men det var inte förren för nån vecka sen jag kollade hur många cm jag blivit av med.

Jag tycker det är ett bra sett att se resultat, att mäta alltså. Vågen kan ju vara så missvisande, speciellt om man tränar styrka. Och jag skiter fullständigt i hur mycket jag väger..

Sist på pushen knäppte vi lite kort till hemsidan. Och när jag kollade igenom korten sedan såg jag detta nedan. Jag ÄLSKAR mig på den bilden! Haha! Hur rak min planka är kan vi diskutera, men min arm! Samma här, ni kanske inte tycker det är mycket för världen. Men för att vara jag tycker jag den är rätt musklig ;)

Älskar att träna!


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Men wow! Vad duktig du är. Och vilken snygg arm! ;)

2013-03-20 @ 21:49:52
URL: http://kajsasundin.blogg.se
Postat av: Therese

Håller meeeeed! :) Love it!

2013-03-21 @ 13:56:42
URL: http://theresesilen.blogg.se
Postat av: Therese

synd att papperet skymmer min ;) haha

2013-03-21 @ 13:57:18
URL: http://theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0