NO SLEEP

Nu är Valborg över! Vart inget party för oss i år. Ist. premiärgrillade vi hos Mia och Tommy. Gudomligt gott må jag säga!! Och Mia slängde ihop en blåbärspaj till efterrätt. Inte illa pinkat!
Men vid tiotiden var vi allihopa trötta så jag och Päran åkte hem och la oss. Lika bra eftersom vi skulle åka in till stan dan efter.

Där handlade vi färg och tillbehör ;) Lite handtag till garderober och sånt plock. Sen åkte vi till huset och jag började spackla garderobsdörrar och väggar, medans Pär snyggade till träden på gården :)
På kvällen åkte vi dit och började måla taket. Fy fan vad jag hatar att måla tak!! Hate it! Speciellt när det är bräder och rollern är precis så den inte får plats i "springorna". Men men bara det är klart så är det det roliga kvar ;) Känns så kul att ha kommit igång. Ser fram emot hur det kommer bli. En vägg ska ju också bort så vardagsrum och kök blir ett rum :) Spännande!!

Idag har jag fullt upp! Ska först ner till fjärn och måla en vända sen ska jag och pappa till stan. Efter det ska jag följa med Päran på möte (oj vad vuxet ;)) och till sist push! Där emellan ska väl en middag in också! Skulle vilja åka till huset och måla en vända till på listerna. Men med bara 4 timmars sömn i natt känner jag mig lite som en levande död.. Så vi får se ;)

God morgon!


Kommentarer
Postat av: Emmy

Men släng upp lite bilder! Vill ju se :)

2013-05-02 @ 13:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0