Förvärkar

I lördags hade jag några rejäla förvärkar! Ont gjorde det, men inte så jag trodde nått var på g. Men idag!!! Pratade med Mia i telefon och sa att nu har jag sånna förvärkar igen. Jaja inget mer med det. La på och började med maten.

Fy i helvete!! Jag kunde inte stå upp nästan. Fick luta mig över köksbänken lite då och då. Sån fruktansvärd smärta! Men bara på vänster sida??! Magen blev stenhård och som sagt! Gjorde förjävla ont! Då blev jag faktiskt lite nojig att nått var påväg att hända. Men det slutade efter ett tag. Så det var bara förvärkar eller om nån nerv kom i kläm?? Googlade lite eftersom det bara gjorde ont på ena sidan. 

Ont som en jävla sate gjorde det iaf. och min ide om att göra detta utan Eda känns som ett önsketänkande ;) Om jag tyckte detta gjorde ont, kan jag inte ens föreställa mig hur dom riktiga värkarna ska kännas.. Buuhuuuu vad ont det kommer göra!

Lite besviken blir man ju att det inte var nått ;) Men samtidigt får den stanna ett liiiiiitet tag till. Så Nitro får bo in sig lite mer innan vi ska lämna bort han.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0