Good boy!

Igår sa Pär "Det är fan sjukt hur fort man blir fäst!" När vi pratade om Nitro. Och ja jag vet jag är skitjobbig. Alla inlägg handlar om han typ, men guuuuud så vi tycker om han alltså!! :') 

Sen berättade han att dom sett en vargflock i Bollnäs, 13 stycken vargar. 13!!!!! Fucking hell! Det är ju inte så långt bort heller. Och mina grabbar som ska ut och jaga. :/
Så började vi prata om ifall Nitro skulle träffa på en varg. Han skulle inte ha en suck! Sen sa Pär att han kan ju drunkna också om han springer efter en hare ut på nån is, och isen inte bär han. Och jag blev helt grinfärdig! Bara tanken på att min lilla bebis skulle dö på nått av de visen, att plågas till döds, fick mig att få sån ångest!! Jag vill att han ska vara hemma med mig hela tiden! 
Sen började jag tänka på Pär. Han skulle ju inte heller ha en chans mot vargar. UUUSCH! Jag vill inte att dom ska jaga! Dom är ute i skogen nu och snart kommer jag bli crazylady och ringa och höra hur det går!

Sen måste jag vara som en jobbig småbarnsmamma och säga att Nitro var så duktig i natt!! Han pinkade inte inne alls!! :D Första natten han inte gjort det! Och den här natten blev mycket längre. I veckan har jag gått ut med han sista gången vid 21-21.30, och Pär kliver ju upp 5 och går ut med han på engång innan han far på jobbet. Igår var vi ut 22 sista gången och vi vaknade inte förren vid 7 då Pär gick ut med han. Duktig! ;) Sen har han sovit i sin säng bredvid mig hela natten. Annars brukar han ligga där nån timme sen antingen gå ner till hallen (han har gjort det till sitt rum :P) eller lägga sig på mattan här ute i tv-rummet.

Så söt när han ligger sådär! :)


Kommentarer
Postat av: Therese

haha jag undrar hur mycket du kommer skriva om bebisen då! ;)

Svar: Haha jag vet! ;)
Nathalie

2013-11-23 @ 21:20:09
URL: http://theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0