My baby

Jag känner mig som en såndär jobbig förälder som BARA pratar om sitt barn, när jag pratar om Nitro. Mia har mest fått lida av detta ;) Sa t.o.m idag att "nu var det sista gången jag nämnde han!". 2 min senare sitter jag och babblar på igen! Haha. 

Morronen började med att jag tog på mig nytvättade strumpor (det skönaste som finns!!) och klev i en pisspöl mitt på golvet. Suck! Två pölar var det tom! Så det var ju bara att ta fram moppen! Pär sa att det var bara att ta i han i nackskinnet (kommer ALDRIG någonsin kunna ha samvete till att göra det!) och gå ut med han om han gjorde det igen. Men jag trodde det var lungt. Det var ju på natten han pinkade.
Men tji fick jag!! Låg i soffan och Nitro kommer och nosar runt på mattan. Jag tror han letar ett bra ställe att lägga sig på. Men nej, mitt på mattan ställer han sig och pinkar!!!! "NEJ!!" 

Åh suck!!! Jag satte mig och bölgrinade när vi kommit in igen! (Gick ut med han direkt!!) Dessa hormoner alltså.. Men jag blev så less och allt kändes bara hopplöst! 
Men det blev ju bara en liten pöl med tanke på att jag såg när han började och han slutade ju när jag sa nej! Så jag fick bort det, tror jag. Luktar inget iaf.

Men jag kan ju inte vara sur på han nå länge heller när han ser ut som han gör! Han kommer nog reta gallfeber på en och få mig att bli grinfärdig flera gånger till, men han är ju min lilla bebis. My baby from another lady! Hahaha! 

Och när Pär kom hem försvann all den hopplösa känslan. Det är så kul att se när Nitro blir så glad av att husse kommer hem! Blir helt till sig! Ska försöka få med det på film nån dag :) Och när man är ute och går vill han helst springa! Då ser han också så lycklig ut, lillgrabben! Synd bara att jag inte orkar springa mer än 5 meter innan jag är helt slut! Haha! 

Imorrn ska vi åka och hälsa på mamma och pappa en snabbis. Kanske ta en prommis till stranden och kolla lite :) Mejja skulle också vara där då och det gillar nog Nitro! Hon och Therese var här och hälsade på för nån dag sen och han verkade tycka Mejja var skitkul! Blev helt varm i kroppen när han sitter och "pussar" Mejja i ansiktet och hon bara ligger och skrattar! Haha :') Dock ville jag inte att han skulle göra för mycket! Han nafsar mycket också! Aldrig i ansiktet men på händerna, och man vet ju aldrig med dessa valpar! :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0