Snabb vändning

Idag när vi satt och åt, eller hade ätit klart. Så sa jag "jag är sugen på att göra nånting!" (Helst möblera om sovrummet, men det blir en annan dag) Jag kände mig så rastlös och full av energi! 

Jag städade sovrummet iaf. En snabbstädning ;) Sen gick jag och la mig i soffan och det var som att all energi bara försvann på engång!! Helt slut! Somnade vid sextiden. Pär väckte mig nångång för att jag snarkade* så jag flyttade mig till sovrummet och där har jag legat och sovit tills för kanske en halvtimme sen. Pär kom in och sa "du kommer ju inte kunna sova i natt". Men ska jag vara ärlig så känns det inte som att det är något problem! :P är fortfarande helt slut! Helt utmattad! Vet inte om det beror på denna förkylning jag åkt på? 

* Jaja, det här med snarkandet. Känner mig så kvinnlig och attraktiv när jag vaknar av min egen snarkning. En riktig gris-snarkning! Hahaha! Blir nästan lite full i skratt varje gång det händer (är så gott som varje natt nu när jag är förkyld). 

Nä, nu ska jag kolla på nått avsnitt av Orange is the new black innan jag somnar för natten :) Det ska tydligen vara en bra serie. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0