Vecka 38

Igår gick jag in i vecka 38! Nu är det 19 dagar kvar till bf. 19 dagar!!!!! Det är mindre än tre veckor! :D Jag hoppas jag inte går över tiden allt för många dar. Börjar bli skapligt less på att vara preggo nu. Jag vill verkligen inte vara gravid på julafton, och speciellt inte på nyårsafton! 

Allt är obekvämt nu. Tycker synd om Nitro som vill springa och leka, både ute och inne. Men det gör så förbannat ont så jag kan inte.. Pinknödig dygnet runt, hela tiden. Det är mest jobbigt faktiskt. 

Förvärkar har jag lite då och då. Dock inte lika onda som jag skrev om förut. Men dom får mig att gruva mig för vad som komma skall! Dock är det jag oroar mig mest för, hur det kommer gå för Nitro! :P Vi måste ju lämna bort han då och han är ju fortfarande lite osäker. Får lite ont i hjärtat när jag tänker på att vi måste lämna han! Längtar redan tills han får komma hem igen ;) 

Imorron ska jag åka in till Birsta och handla klart alla julklappar. Och handla klart allt tills bebisen kommer. Blöjor, våtservetter och allt det där. Sen får den komma när den vill!!! ;) Jag tycker 11 december (som jag hade som bf innan ultraljudet) låter bra!! ;) Bebisen är ju "färdig" nu så det är bara att komma ut innan du blir allt för stor och tjock! ;)

Dålig bild på Nitro och magen :) Har fått en ganska tydlig rand ovanför naveln nu också. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0