Drömmar

Helt sjukt vilka konstiga drömmar jag drömmer nu för tin. Alltid nått nytt och konstigt..

Har drömt myyyycket i natt men det jag kommer ihåg tillräckligt mycket av, för att kunna berätta är detta:

Jag är tillsammans med en kvinna. Har alltså gjort slut med Pär. Vi bor i mamma och pappas hus. Har besök av Linus, Sara och nån mer. Medans hon är på toaletten gör jag en fuling och kollar genom hennes telefon (vad hon har skrivit för status på Facebook?? Det kan jag ju se från min telefon också?!). Då hon var på krogen kvällen innan hade hon skrivit att hon skulle ragga på alla unga snygga killar. Gav telefon till Linus så det skulle se ut som att det var han som "snokade". Haha!
"Du kan dra åt helvete bara så du vet!!!" Skrek jag genom toalettdörren. Sen sprang jag till sovrummet och pressade fram tårar. För nu SKA man ju bli sårad? Men jag kände mig bara lättad! Denna kvinna var nämligen 20 år äldre än mig och jag ville inte alls vara tillsammans med henne, jag ville ju vara med Pär.

Hon tyckte iaf inte att detta var nån stor grej. "Vi kanske ska vara med någon i våran egen ålder" säger jag. Och helt plötsligt är mamma där och ska ta med mig hem. Men jag ville gå. Jag ville gå hem till Pär. Bara det att han bodde i Sundsvall. 
Helt plötsligt är jag med i nått sorts maratonlopp på E4, med väääärldens tyngsta väska på ena axeln...! Tänkte skicka ett sms till Mia "jag är singel :(", men så tänkte jag "varför ska jag göra en ledsen gubbe? Jag är ju inte ledsen?!". 
Ville bara hem till Pär och be att han skulle ta tillbaka mig! Men det kan jag ju inte göra samma dag som jag gjorde slut med "henne" (ingen aning om vad hon hette). Så där sprang jag på E4 och funderade ut vad jag skulle säga till Pär.. Sen vaknade jag.

Nån som vill ge sig på att tyda denna dröm? ;) haha 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0