Dumskalle

Det sägs att hjärnan krymper när man blir gravid... På mig verkar det stämma in väldigt bra!

Jag har aldrig någonsin varit så virrig som jag är nu. Jag har alltid varit en sån som har koll på mina grejer, glömmer aldrig (ska aldrig säga aldrig, men oftast) någonting. T.ex skåpnyckeln man hade i högstadiet och gymnasiet. Under dessa 6 år glömde jag nyckeln 2 gånger. En gång i högstadiet och en i gymnasiet. 
Men nu..???? Glömmer bort ALLT!  Och då menar jag allt. Jag kan sitta i soffan och tänka att jag ska gå och dricka vatten. Och när jag ska gå tillbaka ta med mig mobilen(exempel). Tror ni jag har med mig mobilen när jag kommer till soffan? Nej.
Idag skulle jag in på Ica och köpa dricka och samtidigt ta ut pengar för att köpa pizza (var därför jag skulle köpa dricka). Tror ni jag kom ut med några kontanter? Nej!
Jag kan ha lämnat nått hos mamma och pappa och ska ta med mig det när jag far. Så jag lägger det framför mig för att inte glömma. Hur många gånger tror ni jag åkt därifrån utan grejen? Många. Ibland ligger det kvar i hallen för jag har tagit med det dit. Sedan medans jag tagit på skor och jacka har det flugit ur huvet på mig.

Jag kan alltså tänka på en sak och sedan 1 min senare HELT glömt bort det.

Klantig är jag också. Går in i allt. Alltså mina stackars fötter. Vet inte hur många gånger jag slagit i dom. Helst fotknölarna. Och mitt knä där jag har ett ärr!!! Gör sviiiiiiiinont att slå i där! Jag blir svimfärdig av smärta, och jag överdriver inte nu heller.. 
Har blåmärken fulla benen också för jag går in i bord/backar på jobbet hela tiden. 

Och min telefon som jag alltid har koll på har varit ute på vift. Ibland kan jag för allt i världen inte komma på vart jag lagt den. Sjukt störande när den sen ligger mitt framför näsan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0