Helt slut!

Fy fan vad jag är trött i kroppen idag. Är nog många saker som spelar in där. Har jobbat hela helgen. Och påtal om det, satan vad jobbigt det blivit att plocka upp något från golvet. När man håller på städar på kvällen och en tröja håller på glida av galgen skriker jag inombords "neeeeeeeeeeej!!" haha! Bara för att det är så jäkla jobbigt att plocka upp den. Försöker "fiska upp" den med galgen först, och ibland går det bra, men oftast slutar det med att jag likförbannat måste böja mig ner. 
Fick även höra igår att jag fått "gravid-gunget" när jag går! haha. "Har du ont?" haha! Inget jag tänkt på själv, men tydligen något som 2(!!) av mina jobbarkompisar lagt märke till! ;) Det jag dock tänker på är att jag nästan alltid står bredbent! :P Känner mig inte bekväm i klänning och kjol längre. Känner mig stor och grotesk när man står som en karl då! haha.
Ja, sen vred Pär upp värmen iförrgår. Igår morse var det BASTU i badrummet. Skönt tyckte Pär, olidligt jobbigt tyckte jag! När jag kom hem igår kväll var det bastu i hela huset. Och värre blev det under natten. Fy tusan vad varmt vi hade det! Pär sa något om 30 grader imorse innan han for på jobbet (jag halvsov så hörde inte så bra :P). Då vred han ner värmen och när jag klev upp var det 27 grader!! Min svullna kropp gillar icke! Var skönare för nån morron sen då vi hade 16 grader i sovrummet! :D
Och det tredje är att jag inte ätit nån riktig frukost idag. Då blir jag slö! Men jag orkar inte göra gröt och flingorna är slut. 
 
Nu ska jag göra ett ryck! Plocka ihop disken och sedan damsuga. Hela våran hall (som är såååå enormt stor! haha. nä) är full med barr! Längtar tills Pär ska ta ner dom jäkla storträden på gårn! Hela våran infart är orange av barr! Och dom släpas med in, fastnar under skorna.
Sen ska jag ner till fjärn! 


Föresten. En sak som inte alls har med något ovan att göra. Men jag blir lite "irriterad" (hittar inte rätt ord. Provocerad?) när folk som flyttar hit från ett annat land inte lär sig svenska. (eller ens engelska för den delen!) NEJ, jag är inte rasist! (man lär väl skriva det mellan varje mening annars får man väl skit!) Speciellt jobbigt är det när man jobbar i butik och kan inte förklara för nån vad man menar när denne kommer och lämnar tillbaka en reagrej och inte får kontanter tillbaka. FRUSTRERANDE!
Eller när jag säger "Du kan ta kortet nu." (måste nämligen ta ut kortet ur kortläsaren för att kvittot ska komma ut) och denne ler och nickar. MEN TAR INTE UT KORTET!! MAH!! 
Javisst, dom kan vara här på besök. Men vissa känner man ju igen. Och det är faktiskt extremt jobbigt att stå själv som ett frågetecken för man har försökt förklara något på svenska, engelska och väldigt dåligt teckenspråk (haha!). Men blir inte förstådd ändå.. Vad ska man göra? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0