Jag drar mig tillbaka..

Ska strax åka och hämta upp Sara för att åka iväg på pushen.

Och det är med sorg i hjärtat jag säger att detta nog är min sista vecka för den här terminen. (Ska inte säga helt säkert för man vet aldrig! Haha) Jag är så trött på kvällarna och är inte pepp alls. Det är liksom inte lika kul att träna när man inte ser nått resultat och man orkar bara mindre och mindre för varje vecka. Den här känslan man hade efter träning förut "fy faan vad bra jag är!!" Känner jag aldrig nu. Plus att vissa saker känns det som att jag inte kan göra ordentligt, då känns det bara fel att stå och visa andra. Och det kan ju vara bra att vila för vad som komma skall ;) Inte för att jag tror att man behöver vila i 7 veckor men.. Haha! ;) Sen hade jag tänkt jobba så länge jag bara kan och då är man ännu mer slut på kvällarna och vill bara slappa framför teven. Promenader räcker gott och väl som motion för mig just nu.

Nog för att det är kul och alla som kommer och pushar med oss är så härliga och jag kommer sakna den! Men jag kommer tillbaka så fort jag "får" börja träna igen :) Borde väl vara fit for fight i februari/mars iaf va? :) Och Gud vad jag längtar efter ett stenhårt pass! Helst ett efitpass!!

Ska prata lite med Sara ikväll så får vi se helt enkelt. Det blir ju lite krockar för henne framöver, men det löser sig ju ändå även om inte jag kör. 

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh, vad jag kommer sakna dig!! :) Klart det löser sig. Hem och vila och bara va höggravid. Du har gjort ett otroligt bra jobb med träningen. :) Ses på torsdag.

Svar: Jag kommer sakna det jag med! :) men tiden går fort sen är jag tillbaka igen :)
Nathalie

2013-10-29 @ 07:57:40
URL: http://sarafernstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0