Kära tomten..

Det märks att man börjar bli äldre, då önskelistorna blir tråkigare och kortare för varje år! :P 
Detta önskar jag mig av tomten:
 
• Jordglob
Jag tycker jordglober(?) är så fina! :) Gillar dessa under som är lite mindre. Den silvriga var ju klart finast. Men det svarta har ju sin charm också tycker jag :)
 
• Pilatesboll
Jag ska ju börja träna efter Olga Rönnbergs bok efter förlossningen. Och då ska man ha en pilatesboll :) 65-75 cm i diameter.
• Parfym
Är det nått jag är snål på att köpa själv så är det just parfym. Har inte haft nån på hur längesom helst. Och den jag hade sist fick jag som present efter att jag slutat min praktik på Cubus. (det var 2009!!)
Spelar ingen roll vilken. Bara den luktar gott! :) Jag gillar när det luktar lite sött, dock inte för sött. Men jag gillar inte den här "tantlukten", som bara luktar starkt. Blä.
Min första julklapp jag fick av Pär var denna parfym nedan, Gucci. ÄLSKAR den! Luktade så himla gott. Om jag kommer ihåg den rätt dvs. Det var väl 2005 jag fick den kanske? Armaniparfymen har jag också haft, även den fick jag av Pär.
 
• Vinterdäck
2 stycken nya måste jag köpa i vinter, så varför inte önska sig av tomten? ;) Sånt här tråkigt som måste köpas.
 
• Pyjamas/underkläder
På H&M har jag kikat ut några pyjamaser jag vill ha :) Känns så mysigt att bara dra på sig tjocktröjan när det är lite kyligt på morron. För det känns som det kan bli mycket morronmys i soffan denna vinter ;)
Och underkläder är också en såndär sak jag är snål med att köpa själv. Strumporna kan jag tillochmed sy ihop hålen på ist. för att köpa nya! haha. 
 
• Presentkort på IKEA
Uppskattas alltid! Jag har ju en säng där jag vill köpa så bidrag till den är ju alltid bra ;) Annars har vi mycket annat vi behöver därifrån. Som taklampor osv.
 
• Något helt annat
Om jag varit snäll i år och får klappar så uppskattas det ju vad jag än får. Något du tycker passar mig, som jag behöver, som jag sagt nångång att jag vill ha? Alltid roligt att få något som man inte "önskat sig". :)
 
 
Och om bebisen kommit ut innan jul så önskar den sig ett Babynest! ;)
Alla dessa finns på tradera. Finns dom som syr egna och säljer. Blir ju billigare än "orginalet", och fina är dom ju också. Älskar den med ugglorna på!!! :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0