Så trööööött!!

Jag är helt slut! Vill sova en vecka..

I fredags vaknade jag fem när Pärs larm ringde. (Plus flera gånger på natten) Och kunde inte somna om!! Sen jobb heeeela dagen. Kom hem nio. Så trött! Åt mat och gick och la mig. Kunde icke sova. Vaknade flera gånger på natten också, det var så varmt! Kändes som hela kroppen var helt svullen! Så obekvämt och gjorde nästan ont att ligga ner. Både Pär och jag vaknade vid fem på lördagsmorron också. Klockan sex klev han upp, skulle jaga. Jag kunde inte somna om.
Jobb hela den dan också. När jag kom hem på kvällen och satte mig i soffan så höll jag på somna på en sekund. Orkade inte göra nån mat, så det fick bli godis (ja jag ska nog inte klaga att jag gått upp "bara" 16 kg, med tanke på hur jag äter) sen sängen. Päran var ute på. Och ni vet ju alla hur det blir då! Jag = kan inte sova! Omöjligt!!!!! Och jag blir lika frustrerad varje gång. Jag somnade vid elva sen vaknade jag en gång i timmen tills han kom hem, och DÅ kunde jag sova utan att vakna stup i kvarten! £$#+\!\>%.!$\++\!!!!!! (Var iofs bara 2-3 timmar kvar tills jag skulle upp då :P)

Det stötigaste imorse var att jag skulle upp klockan 6. 05.55 vakande jag av mig själv.. Rätt så pigg med tanke på sömnen. Vad gör jag? Jo, somnar om. Suck.. Trött som ett as några minuter senare.

Nu svider mina ögon! Tänkte åka på ljusparty ikväll men fy fan jag är såååå trött. Mina fötter värker och det är knappt så jag orkar förflytta mig från soffan till sängen (ja jag vill gå och lägga mig nu!). Det jobbigaste nu är att tvätta av sminket..

Imorrn blir det också jobb. 12-20.15. Och på tisdag är det inventering :)

Ja nu blev det ett klagoinlägg men så tröööööttt är jag!! Zzzz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0