Vecka 30

Ja då var vi här! Vecka 30!! Jag har alltid tänkt att när det blir vecka 30, DÅ är det nära! Ändå är det 11 veckor kvar till bf. Men det känns så mycket med just 30. Tänk att om max 13 veckor så har vi en bebis :') Dock håller jag tummarna på att det är Max 11 veckor kvar eller helst mindre ;) Kommer avlida ifall jag ska sitta höggravid på nyår. Då kommer jag smälla av!

Annars då? Är så sjukt less på att vara pinknödig dygnet runt. Jämt! Hatar att kliva upp på natten, det har jag alltid gjort. Men nu är det ju flera gånger till! Och på dagarna också. Kan knappt gå en promenad längre utan att det gör ont i magen i slutet för jag är så pinknödig. Även fast jag var på toa innan jag gick. Suck!

Börjar även bli jobbigt att ta på strumpor och skor. Kommer liksom inte riktigt fram! :P Suckar och stönar och ibland kan jag vara helt slut när skorna är på plats! Haha.

Men annars ska jag inte klaga! Går hur bra som helst att jobba fortfarande. Om man bortser från ont i fötterna. Och sammandragningar kan jag också få ibland men då är det bara att ta det lite lugnare så går det över :) Jag har inte ens skickat in nån ansökan om havandeskapspenning. Känns som att jag måste ljuga en hel del för att det ska bli beviljat så jag sket i det. Sen när dom säger på jobbet att dom inte vill att jag ska sluta så blir man ännu mer pepp på att fortsätta jobba :) Är det jobbigt i slutet så får dom väl kanske parkera mig i kassan ist ;) och blir det jättejobbigt så får jag helt enkelt vara hemma sista tiden. Är inte hela världen det heller ifall det blir så :)

Med bebisen verkar det vara bra! Lever om för fullt och nu kan man verkligen se hur hela magen rör sig! :D Men den verkar inte vilja visa nån annan än mig och Pär detta ;) Dock syns det ju mest när jag ligger ner. Även fast det börjar kännas (och synas) mer och mer då jag står upp också :) Hickan är kvar! Och har blivit värre. Jävlar vad den hickar!! Hela magen hoppar! :P


Magen i vecka 30 (29+0). Lillmagen. Tydligen ;) Alla säger att den är så liten. Och jag håller med. Just för att jag tycker att vecka 30 känns så nära bf. Men som sagt, den har ju 11 veckor till på sig att växa :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Fin! :) knäppa mag-bilder snart kanske? ;)

Svar: Jaa! :) skulle vara kul att ha nå andra bilder än bara mobilbilderna. Har du nått tema planerat? ;)
Nathalie

2013-10-03 @ 15:46:48
URL: http://theresesilen.blogg.se
Postat av: Sara

Du är hur fin som helst! :) Tror banne mig det är en pojke därinne.

2013-10-03 @ 18:38:27
URL: http://sarafernstrom.blogg.se
Postat av: Kajsa

Vilken fin mage!!

Svar: Tack :)
Nathalie

2013-10-06 @ 18:00:34
URL: http://kajsasundin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0