Vecka 32

9 veckor to go! 62 dagar..

Jag börjar känna mig tung nu och gruvar mig som fan för att jobba 9.45-20.15 imorron. Pust! Tror även jag börjat känna av förvärkar?! Som jag googlat mig fram till så är det tydligen det. Har som mensvärk då och då. Dock inget som gör särskilt ont, eller håller i sig länge. Men det känns ju.. 

Bebisen är 42 cm lång och väger nästan 2 kg. Ibland känns det som att den sparkar rätt "neråt". Ilar till som fan! 

Jag var på mvc i tisdags. Visade sig att jag gått upp 16 kg totalt. Och det är nog bara att inse att jag kommer gå upp mer än 20 kg. Vill helst inte det men nu ska man ju räkna med att gå upp minst ett halvt kilo i veckan. Så det är ju kört. 
Sen frågade hon vart det sparkades mest. ".....jaa...långt ner?" Haha, förstog inte riktigt frågan, eller vad hon menade. Så kände hon högst upp på magen "ja här är det ett litet huvud". HUR kan hon känna det??!! Jag känner och trycker och klämmer hela tiden men känner nada. Eller jo, men inte VAD det är :P kan lika gärna vara en stjärt jag trycker på :) haha!

Mjölken har också kommit! Haha. Var nojig en dag när jag pratade med Mia, att den inte hade "kommit". "Tänk om jag inte kan amma?" (Jag har ju förhoppningar att jag ska rasa i vikt av det :P) "Prova trycka då och se om det kommer nått.." Sagt och gjort! Stog inne på toan innan duschen och klämde! Haha. Åsså kommer det! (Nu lät det som det kom en fors, men det var det verkligen inte. En droppe, men ändå ;)) Gud vad "rädd" jag blev! Det blev så verkligt helt plötsligt!! Haha!

Pissnödig är bara förnamnet just nu. Har jag klagat förut är det inget mot för nu! Blir tooooookig! Helst när man ska sova.. Helst när jag precis smörjt in mig med oljan och vill ligga "på tork" (haha) ett tag. Nej då. Tror bebisen använder min pissblåsa som fotboll!

"Vad liten du är!" Får jag alltid höra då jag säger vilken vecka jag är i. Men det tycker jag är konstigt eftersom jag ligger lite över den normala kurvan? Eller var man groteskt stor förr i tin?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0