Det här med namn..

Har börjar fundera mycket på barnnamn. Det är så himla svårt! Pojknamn har jag haft klart sedan lääääääänge ;) (måste bara få med Päran på det också). Det är jättefint! Jag är ju lite nojig av mig så jag tänker inte skriva vad jag har för namn ifall nån "snor" dom av mig ;) ;)

Flicknamn är svårare! Hade ett jag älskade men det blåvägrade Pär! Och eftersom vi är två om denna lilla krabat så är det tyvärr uteslutet! Buhuu! Men vi får väl se ;) Har några tjejnamn på "reserv", men inget som känns helt 100.

Namnförslag tack! Allt uppskattas! Man kollar ju namnlistor men det är så tråkigt att kolla igenom sånna listor tycker jag. Tillslut orkar man inte läsa nå mer.. Så fram med era tips!! :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Malva är fint :)

Svar: Ja det var fint! :)
Nathalie

2013-09-22 @ 22:29:45
Postat av: Nette

Jag tycker också att det är skitsvårt med namn! Vi är så rädd att vi inte kommer kunna komma på något innan det är dags! Så han eller hon får heta "filuren" som jag kallar han/hon för nu.. :P Jag har också haft en favoritpojknamn hur länge som helst och man håller andan så fort någon i ens närhet får barn, utifall det är någon som går och funderar på samma namn! :P Andreas är inte helt med på det, för han känner en som heter samma.. hehe. Men har ju ungefär 2 månader på mig att jobba på det.. Tycker det är jättesvårt med namnlistor. Man vill ju inte ha något namn som är för vanligt, för man vill ju inte att de ska behöva dela namnet med en massa kompisar när de blir i den åldern :)

Svar: Ja gud det är så svårt! Det skullle vara lättare ifall man visste könet :) Nu måste man ju fundera ut två stycken! :)
Nathalie

2013-09-23 @ 10:00:48
URL: http://netteh.blogg.se
Postat av: Denise

Nått fint släktnamn, om ni har nått sånt ni gillar ? :)

Svar: Vet inte om vi har nått fint släktnamn?! :P haha. Fast jag hade nog tänkt att om det blir en pojke skulle den få Pärs pappas namn i andra namn. Och om det blir en tjej, Maggie i andra namn. Lite modernare variant av Margit (farmor) :P Pär brukar säga Maggie till farmor! :)
Nathalie

2013-09-23 @ 15:21:11
URL: http://denisea.webblogg.se
Postat av: Mia

Sixten ;)

Svar: Nää! Haha, det kommer alltid vara ditt namn. ;) Och killnamn har jag ju redan, det Måste bli det. Men tjejnamn är svårare! :)
Nathalie

2013-09-23 @ 15:23:41
URL: http://mialundholm.blogg.se
Postat av: Linda

Freja,Lilo,Tuva-Lii,Ester,Siri..finns massor,vill ni ha nya populära namn eller gamla?!

Svar: Ja Freja har jag funderat på, ÄLSKAR det! :) Pär inte inte lika övertygad dock ;) Njae, skulle vilja ha nått lite ovanligt som inte så många (iaf. här omkring) heter :)
Nathalie

2013-09-25 @ 05:30:10
Postat av: Linda

Noelie,Noelle,Felie,Nova,Ella,Klara,Saga,Stella,Tuva,Wilda,Selma..ja,finns massor men de jag skrivit är några av mina/våra favoriter men så blev det en Svea ialf.haha :-)

2013-09-25 @ 16:21:32
Postat av: Patrik Iden

Ninja, Lee.

2013-09-25 @ 22:47:18
URL: http://fcab.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0