Jobbigt!

Igår var det push! Och fy så jobbigt det börjar bli! Inte jobbigt obehagligt, utan jobbigt jobbigt! Jag orkar mindre och mindre för varje gång nu känns det som. Snart får jag skippa alla vikter och bara köra med stången tror jag ;)
Efter rumplåten (som blir sista låten för mig, efter den är det bara två maglåtarna kvar och dom kör ju inte jag) blev jag helt svimfärdig! Den var så jobbig, riktigt sved i rövva på mig. Sen reste jag mig upp lite snabbt kanske? För sen blev jag helt svimfärdig, blev liksom lock för öronen. Så som det känns innan man svimmar.. Men att sitta ner och dricka massor av vatten löser problemet! Får väl börja ta med nån frukt eller nått för energi! ;)

Så nu när jag tagit på mig jobb i 4 dagar i rad känner jag mig redan helt slut! :P Ja man blir ju lite bortskämd då man inte har ett mån-fre jobb. Ledig lite här och där. 
Dock är två dagar kortdagar så det är nog inga problem :) Måste dock springa och köpa stödstrumpor. Får köpa knähöga på Apoteket först då. Har nämligen hittat högre på internet som inte var så farligt dyra. 200kr ungefär. Och som är strumpbyxor!  Perfekt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0