"Tänk att vi kommer ha en tonåring.."

Fixade bloggen lite snabbt nere i fjärn och jag blev rätt nöjd faktiskt! Enkelt och bra! ;) Bilden har min syster Therese knäppt, jag har bara ändrat den till svartvit! :) Som ni ser så har jag blivit lite små besatt av beige! Love it! På allt! Så fort det ska väljas färg så säger jag beige! haha!
 

 
För nån dag sedan pratade jag och Pär om ålder osv. Eller det var väl mest jag som babblade på om mina funderingar och han "lyssnade" ;) Jag sa iaf. att jag har inga problem med att fylla 30, men när det börjar närma sig 40 kommer jag nog inte tycka det är så roligt att bli äldre längre. "Hur gammal kommer vårt barn vara när jag är 40? ....17 år!" "Shit!! Tänk att vi kommer ha en tonåring sen!!"
 
Tycker det är helt sjukt om man tänker på det nu! :P Att dom växer ju upp dom små liven och blir trotsiga tonåringar. Det var en på jobbet som sa till mig "Jaa, hoppas du får en pojke! Tonårsflickor är inge roligt!!" haha!
Sen kollade jag och P på teven på nån serie och då skrek ungen att hon hatade sin pappa och han skrek samma tillbaka. Så jag frågade Pär om han skulle kunna skrika så till sin unge, att han hatar h*n. Det trodde han inte att han skulle göra. Skrika javisst, men inte att han hatar den.
Jag skulle nog kunna göra det! haha. Näe, men tänk er själv. Att ungen smäller igen dörrn och skriker "FY FAN VAD JAG HATAR DIG!!" "Ja men jag hatar dig jag med!!" Kan jag tänka mig att jag skulle kunna skrika tillbaka! haha. Usch vad hemskt! Det gör man ju inte egentligen (hoppas jag), men man kan nog bli riktigt förbannad kan jag tänka mig.
 
Jag blir lite blödig bara Therese säger åt Mejja på skarpen. Vill bara springa till henne och krama och pussa på na! Även fast jag vet att det blir värre då. Dom måste ju lära sig. Och jag kommer nog vara exakt likadan mot min unge, tålamodet tar ju slut nångång. Man har väl lite mer tålamod med andras ungar än sina egna kan jag tänka mig ;)
 
Nää, nu vill jag inte ha nån tonåring än på 13 år. Jag vill ha en mysig liten bebis :) I morse låg vi i sängen och Pär kände på sparkarna i magen, "fan vilka sparkar.", då blev jag nästan lite blödig och längtar nått så otroligt tills vi ligger tre i sängen på morron och myser :') Och sparkandet har fortsatt idag. Jag sa imorse "ja, men jag tycker inte den sparkar lika hårt längre.." Men dom orden har jag fått äta upp idag, för tusan vad den har livat om och sparkat. Nästan lite jobbigt ibland! haha. Fast näe, mest mysigt :)
 
Tre månader kvar... suck.

Kommentarer
Postat av: Therese

tummen upp, den känns rätt i tiden - höstig! :) designen alltså.

mm fy ser inte framemot tonåren, hon kommer säkert bli lik mig och jag skulle inte vilja ha mig själv som tonåringsbarn, fy fan! ;) haha! kommer även sitta uppe och oroa mig varje kväll hon är ute tills hon kommer hem! :S

2013-09-08 @ 20:23:16
URL: http://theresesilen.blogg.se
Postat av: Nette

Gud vad mysigt det är att läsa om alla era projekt hos er!! Ibland vill jag bara spy över "vårt" hus som vi hyr.. Känns som allt är slitet och opraktiskt, vill måla om allt, lägga fina golv och få det fint, men känns så dumt då vi inte äger det :(
Försäkringskassan skriver ju så mycket på sin hemsida och man förstår ju inte en bråkdel :P Känns som de bara ordbajsar om allt och ingenting eller skriver det så avancerat så man inte fattar något i alla fall! Jag kommer få min mammapenning baserat på ett jobb som jag hade 2008! Hade en fast anställning under 15 månader mellan 07-08 och den lönen har både mitt aktivitetsstöd och min a-kassa baserats på, bara för att jag varit aktiv på arbetsförmedlingen.
Hade den inte gjort det, så skulle jag behövt skicka in Alla mina arbetsgivarintyg på hur jag har jobbat de senaste 12 månaderna.. Sedan ska de räkna ut något typ av medel av de lönerna och använda den siffran för att räkna ut föräldrapenning som jag fattat det. :/ Har du skickat in moderskapsintyget och fått nya papper hem som du ska skicka in?

2013-09-08 @ 22:13:30
URL: http://netteh.blogg.se
Postat av: Nathalie

Therese: Ja fy jag med! Kommer också sitta uppe tills h*n kommer hem. Och när dom ska börja dricka.. fyyy!! Det kommer jag vara hård på tror jag ;) Att dom ska hem, så jag vet att dom är okej. Och inte sova nån annanstans!

2013-09-09 @ 11:25:34
URL: http://nathaliesilen.blogg.se
Postat av: Pappa

Ja då får ni känna på hur Mamma å jag har haft det. Som när Nathalie ringde från Sundsvall och ville bli hämtad så fort som det bara gick. Bussen hem gick inte förens om 40 minuter så hämta mig NU. Ja det tar nog 40 min in till Sundsvall för oss också förklarar man och får ett tungt stön i telefonen. Eller när Therese ringer halv tre på natten och säger "hämta mig i Harmånger om en kvart, bussen går bara dit" nyvaken så är det bara att klä på sig och åka iväg och får sitta i Harmånger en halvtimme och vänta på bussen.

2013-09-09 @ 13:35:35
Postat av: Nathalie

haha va? När skulle jag ha hämtning i Sundsvall?

2013-09-09 @ 15:13:34
URL: http://nathaliesilen.blogg.se
Postat av: Pappa

Du/ni hade varit in och shoppat. Du och några kompisar.

2013-09-09 @ 17:16:06
Postat av: Therese

jag känner igen det där om "hämta mig nu bussen går inte förrän om 40 min" fast då var jag i Hudik och hade missat bussen hem.. hahaha!

2013-09-09 @ 19:55:46
URL: http://theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0