Vecka 28

Åsså var det ny vecka igen. 2 veckor kvar till vecka 30! Känns sjukt.
 
Barnets totala längd är nu ca 35 cm och väger ungefär 1,1 kg i början av veckan och 1,23 i slutet av veckan. I appen står det att barnet har vant sig vid min röst, och att jag ska fortsätta prata och sjunga för det.
Jag tycker det känns skitskumt att prata med min egen mage! haha. Jag har sagt att Pär ska prata med den för tydligen uppfattar den lägre ljud bättre. Mörkare röster då.. Men vad fan säger man? "Hej babyn! Hur mår du?" hahaha. Nä.
 
Ja mina problem har ni ju redan fått läsa om i inlägget innan. Och några fler har väl inte direkt dykt upp på bara några dagar. Har dock insett att jag inte kommer orka jobba fram till förlossningen. No way!
 
Bilderna blir ju inte sådär jättefina, då jag bara har mobilkameran att knäppa med. Och att knäppa på sig själv är inte heller det enklaste. Bilden framifrån ser magen helt sne ut på! :P
 
 
Har mer och mer börjat tänka på att vi faktiskt kommer ha en bebis om ca 13 veckor! (INTE mer!) Känns väldigt konstigt samtidigt som jag längtar som en tok. Jag är lite nervös. Hur vet man hur man ska göra? Ja, det kommer nog naturligt som alla säger, men man vet ju aldrig vad som händer. Tänk om barnet får kolik och skriker och grinar varje natt/dag. Hur kommer man orka det?
 
Förlossningen har jag också tänkt mer och mer på.. Jag har aldrig varit rädd för det som komma skall ;) Jag ser fram emot att äntligen få veta hur det känns. Samtidigt som jag vet att det är skitjobbigt för vissa, och att det kan bli det värsta man varit med om! Men jag tänker åka dit med tanken att "det här klarar jag galant!". Kanske är dumt?! Man kanske ska förbereda sig på det värsta. Men jag kan inte det! :P Jag känner mig lugn. Jag tänker även att jag ska klara detta helt utan bedövning! Utan EDA alltså, lustgas vill man kanske prova. Önsketänkande tänker ni säkert, ni som fött barn ;) Men jag vill försöka! Jag vill att dom ska komma och säga att "nu är det sista chansen, tar du inte EDA nu så är det försent." Men så kanske det inte funkar.. Aja. Det visar sig. Jag kanske vill ha den på engång jag kommer dit också ;P Man vet ju aldrig som sagt! MEN jag har iaf. inställningen att jag SKA klara det utan och att det kommer gå skitbra! Jag VILL kunna klara det utan! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0