Vecka 29

Så var det ny vecka igen! 12 veckor to go! :)

Jag börjar bli fruktansvärt less på att springa på toan stup i kvarten. Minst en gång i timmen.. Suck. Väldigt frustrerande när man är på jobbet och håller på något man vill hinna klart med, men måste springa fram och tillbaka hela tiden. 

Tredje och sista trimestern nu också. På ett ställe stog det att nu är jag "officiellt höggravid". Men det vet jag inte om jag håller med om. Känner mig knappast höggravid, tycker det är sista månaden?! Eller? 

Bebisen börjar minnas saker nu och känner inte bara igen min röst, utan andras också, som jag umgås mycket med :) Stog även att den drömmer. Hur i hela friden vet man det? Och vad kan den egentligen drömma om? Den har ju inte sett nånting än?! Aja :) 
Hicka har den också börjat göra. Otroligt störande tycker jag :P Litet pickande som aldrig slutar. 




Fick även mina stödstrumpor igår. Så dom ska invigas idag på jobbet! Kan rekomendera butik21.com! Fick dom dagen efter jag beställde! 
Dock luktade dom nått så fruktansvärt! Blekningmedel nästan, som man bleker håret med. Usch! Har hängt ut dom på vädring nu så får se om det försvinner :)

Bristningarna fortsätter att föröka sig. Buhu! Men sålänge dom bleks sedan tror jag att jag kan leva med dom ;) Men jag kan lungt säga att jag aldrig känt mig så oattraktiv som jag gör nu. Med bristningarna och celluliter som heter duga! Enorma ben har jag fått. När jag tränade mätte jag ju runt låren för att se skillnad. Mätte igen nu för nån dag sedan, och sen sist jag mätte har jag ökat med 6 cm runt låret! 6 cm!!! Herregud.. Jaja, som sagt. Ser framemot att träna bort det sen. 

Fick ju en träningsbok av Therese när jag fyllde år "träning för nyblivna mammor". Den verkar jättebra och hon har program som man kan köra igång med redan efter förlossningen. Dock mjukstart med barnvagnspromenader och andningsövningar för att bygga upp magmusklerna inifrån först :) Längtar!!! 

Kommentarer
Postat av: Pappa

trimestern??

Svar: Ja det är uppdelat i tre delar. Heter trimester.
Nathalie

2013-09-26 @ 15:35:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0