4 månader

Idag blir min lilla tjej 4 månader! :) Det firar hon med att vara sjuk. Småhostar och är snorig :( Dock verkar hon inte må så jättedåligt, hon är bara lite mer hungrig :P Nu äter hon både före och efter hon sovit. Det är ingen slemhosta utan mer som rethosta. Och det är den gulligaste hostan någonsin ;)

Igår fick hon sin första smakis, potatis och palsternacka. Det var väl varken bu eller bä tyckte hon. Tyckte inte det var äckligt men blev inte överlycklig heller :) 

Världens finaste unge! <3

Både jag och Pär tycker vi märkt sån skillnad på henne bara dom senaste dagarna. Både att hon växt och hur hon beter sig :) Är mycket mer med och vill ta och klämma på allt! Skrattar mer och mer! Igår sjöng jag för henne på skötbordet, "tut pling sång". Då hävde hon händerna för min mun så jag sjöng in i dom, och oj vad det var roligt!! :D Skrattade och skrattade! Men sen när Pappsen ville komma och höra blev det tyst såklart!

Fötterna är skitkul också. Ligger med dom i vädret mest hela tiden och ska ta på dom :)

Och hon äääälskar sin kusin Mejja :) Skiner upp som en sol så fort hon ser henne :D Så gulligt! Dom kommer nog få kul ihop sedan när Ellen blivit större.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0