Aldrig mer!

Ska aldrig mer skriva att nått går bra! Aldrig mer! Då är det alltid nått som ska gå fel! Alltid!!

Klockan 3 i natt vaknade jag av att Ellen gallskrek. "Hungrig" tänkte jag. Ammade henne. Men ser hur hon ligger och trycker ihop ögonen. Och hon har en tår på kinden. 
Jaja, tänker inte mer på det utan ammar henne sen lägger jag ner henne. Och hon börjar gallskrika! Och har inte slutat!

Jag tror att hon fått skräp i ögat igen eller att hon har rivit sig i ögat. Hon vill inte titta och bara skriker när hon är vaken. Tårarna rinner från det ögat och ögonlocket är svullet :( Tycker så fruktansvärt synd om henne, lilla hjärtat! 
I natt började jag sjunga babblarna för henne och då vaknade hon till och tittade lite. Men så fort jag la ner henne vart det grin igen. Och nu vill hon inte titta alls!

Jag får inte titta i ögat heller. Då skriker hon så hon inte få luft och blir knallröd! :'( Har försökt droppa i dropparna vi fick på vc sist men jag vet inte om det kommer in nått i ögat..

Alltså fy fan nu får det vara bra! Nu ska hon fan få vara frisk och må bra! Det finns inget värre än att höra sitt barn skrika av smärta!! Nu har hon somnat på mitt bröst och jag sitter med gråten i halsen. Gruvar mig tills hon vaknar igen. Kan det snälla snälla ha gått över då?

Vårdcentralen är det väl ingen ide att ringa till heller. Fick ju ingen hjälp sist hon hade skräp i ögat så varför skulle vi få det nu..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0