Dröm

I natt drömde jag att vi lämnade bort Ellen för en kväll. Barnvakt alltså! Vi skulle på galej och mamma skulle ha Ellen. Det var bara det att det var precis som det är nu. Jag ammar, Ellen tar varken napp eller flaska. Men vi chansade att hon skulle ta flaskan då :P Men jag åkte aldrig iväg nånstans, ville ha hem henne igen. Men det var mitt i natten och mammas mobil var avstängd och hemtelefonen ville jag inte ringa på utifall Ellen sov. 
Sen på morron visade det sig att mamma hade lämnat bort Ellen till nån kompis till henne, som i sin tur hade lämnat henne vidare...?!! VART ÄR MIN BEBIS?? Fyyy

Hon gillar att sova på sidan. Lägger sig alltid så när man lagt ner henne. Sen snurrar hon runt hela tiden. I natt vaknade jag och såg att täcket låg över kudden!! Tänkte att nu kvävs hon väl av täcket! Men när jag lyfte på det möttes jag av två fossingar :P och huvet nere i fotändan. Precis som Pippi ;)

Usch jag gruvar mig för första gången jag ska vara ifrån henne. Samtidigt som jag längtar! Jag behöver det. När det är bilträffen här i gnarp ska jag ha en kväll för bara mig själv (och alla andra som är där då :P).
Igår kände jag att jag var villig att ge upp nappen. Hon behöver den nog inte. Pär kommer kunna natta henne ändå. Då hade hon ju somnar helt själv en kväll och kvällen efter gjorde hon också det fast med liiiite lite grin innan. Men nu känner jag att hon måste ta den! Igår skrek hon och vägrade somna själv. (När jag skriver själv menar jag utan att jag ammar. Jag är ju självklart där bredvid henne) och hon vaknar på natten och skriker efter tutten. Och hon är inte hungrig.. Hon kan tutta 1 min (om ens det?) sen sover hon som en stock!

Så nä! Hon måste ta nappen så Pär kan ta henne. Måste. Ni får tycka att jag är hur självisk som helst, men jag behöver vara jag iaf för en kväll. Nu på snart 5 månader har jag varit mamma 24/7. Undantag för en dusch på 20 min. Det är min egentid. Jag kommer fan bli deprimerad på riktigt ifall jag inte får komma iväg och göra nått själv i sommar.. 

Flaskan vägrar hon dock. Men viktigast med nappen tycker jag. 
Hon är duktig att äta gröt på kvällen nu iaf. Hon får lite katrinplommon till. Det älskar hon! Hon älskar även blåbär! Jag åt pannkaka för nån dag sedan och mosade blåbär och hallon till. Så hon fick smaka lite saft som blev.. Och mums sa hon! Blev så arg då hon inte fick mer! Haha :) Lillgumman!
Idag ska vi prova med lite matburkar på dan. Det är hon inte så förtjust i. Fruktpuré och gröt går bra men just mat (potatis morot och det) gillar hon inte. 
Tror även hon gillar kalla grejer bättre än varma :)

Provade faktiskt att doppa nappen i blåbärssaften som blev, men hon sög bara tills det försvann, sen spotta hon ut den... Suck! Kan man köpa tålamod nånstans? Skulle behöva en hel del!

Kanske man ska köpa såndär fruktdryck och prova i flaskan? Finns ju sånna från 4 månader. Ska köpa det nästa gång jag är på Ica..

Förstår att det är otroligt roligt att läsa om samma problem om och om och om igen.. Ni hoppas säkert mer än jag att hon tar nappen så ni slipper läsa om den mer! Haha :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0