Egentid

Gud vad jag känner mig vuxen när man nattat ungen och sedan sätter sig i soffan för lite egentid! Haha :P Dock är det inte lika kul/skönt som jag föreställt mig. Riktigt tråkigt om jag ska vara ärlig..
Skulle ju kunna städa och greja men det orkar jag inte. Ska kolla klart på gladiatorerna sen ska jag krypa ner med mysistjejen min. Eller ja, så nära jag kan då hon ligger i sin säng.

Förresten!!! Ellen rullade runt från mage till rygg idag! :D Första gången! Från rygg till mage är lite klurigare och hon blir så förbaskad då hon inte kommer runt! :P men snart så :)

Pär och Nitro är i stugan och har varit där hela dan och städat upp. Jag saknar dom! Mest Nitro ;) haha! Men han är ju min bebis! Hur jobbig han än är och hur mycket han än driver mig till vansinne och gör allt han inte får, så är han så go och rolig! Han är verkligen en i familjen och jag gruvar mig så förbannat tills dom ska iväg och jaga igen. Är så rädd att det ska hända nått! 
Han rymde för nån dag sedan då han skulle gå in från hundgårn. Sprang mot Statoil/E4. Och denna dumstrut är inte rädd för bilar, tvärtom! Han vill jaga dom. Såg han i fönstret (jag hade Ellen och Pär sprang efter han) att han kutade ut på vägen mot bilar mitt i korsningen! Maaah! Hjärtat i halsgropen! Fy vad rädd jag var att han skulle kuta till E4! Men Pär fick tag på han som tur var! Lillbubben min!

Nä åter till gladiatorerna. Fram med skämskudden!! Vissa "gladiatorer" är så fjantig. Jag hoppas verkligen att dom spelar en roll, annars skäms jag ihjäl..

Mina älskade bebisar!


Kommentarer
Postat av: Simone

Naaw, haha ^^ Sippa var likadan "Bil=bästis" XD hahaha! Jisses vad man fick ha koll (hon öppnade ju ytterdörren själv t.o.m om man glömt låsa) X)

Svar: Ja jag har alltid dörren låst sen jag inte hade dragit igen den riktigt så Nitro petade upp den och sprang ut! :P vågar inte chansa :P
Nathalie

2014-04-12 @ 23:12:08
URL: http://simoned.blo.gg
Postat av: amanda ottosson

Hur går det med vagnåkandet? :) vi hade ju kunna sällskapat någon dag?! :)

Svar: Det går bättre! Går bra om vi går när hon ska sova, vara vaken i vagnen är ingen hit! :P ännu bättre går det ifall man söver henne i vagnen och sedan går :)
Ja absolut det kan vi göra! Vart bor ni? :)
Nathalie

2014-04-13 @ 11:24:53
Postat av: amanda

Lika som här då, är det inte sovtid är vagnen inte speciellt poppis ;) bor i harmånger, vägen in mot hånick. 6e huset från e4a. 4 minuter från ica ;)

2014-04-13 @ 19:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0