!!!!!!!

Jag måste bara få skryta lite om min tjej innan jag lägger mig och sover. 

Först om främst så är hon så go och glad för det mesta nu! Flinar mest hela tiden och skrattar jättemycket när man busar med henne, mest på kvällen.
Sen var hon jätteduktig på att äta gröt ikväll! :D Åt mycket och har blivit så duktig på att gapa :) Dock kör vi ju fortfarande med smakportion, men ändå!!

Sen! Det BÄSTA, det jag har väntat och längtat efter i en evighet!!! : Hon somnade av sig själv i sin säng ikväll!!! :D :D :D Började att lägga henne strax efter sju. Ammade henne i sovrummet. Men efter lite bök och smågrin klev vi upp igen, hon var inte trött helt enkelt. Myste lite med pappan och bytte pyjamas då den andra blivit blöt av mjölken.
Ett nytt försök att sova. Icke! Vägrar! Får mysa mera med pappa medans jag tar en dusch. Tillbaka och nu då sova?? Ammar henne mer men näe. Hon vill inte. Så jag lägger ner henne i sin säng och hon ligger och pratar småkollar på tv. Sen blir det grin. Fram med tissen och liggammar, men nä det duger inte. Så jag lägger mig bara bredvid och hon kollat omkring lite sen vips! Så sover hon!!! Det har ALDRIG hänt förut! Hallelujah!! 

Hoppas jag har nått mer att skryta om imorrn ;) (att hon sover några timmar mer i sträck än 1) Ni ska se mina ringar under ögonen! Haha! Groteskt!

Good night sweetheart!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0