Ont i halsen

Igårkväll var den värsta kvällen någonsin för mitt mammahjärta. Fyy! Jag tror nämligen att Ellen har ont i halsen. När jag skulle få henne att sova vid typ halv sex så var hon otröstlig. Sen när hon var precis påväg att somna svalde hon och började gallskrika!! Flera gånger.. Plus att hon inte ville äta igår. Lite fick hon i sig men på eftermiddan ville hon inte ha nått alls. 

Strax efter sju gav jag upp vaggandet och gick och la mig med henne i sängen och sjöng för henne ist. (Har gjort så vid nattning nu dom senaste dagarna) Och tillslut somnade hon.

Men dom där timmarna när hon somnade till en kort stund och sen vaknade och gallskrek. Fyyy jag var ite långt ifrån att grina jag med. Och inte av frustration den här gången, utan för jag tyckte så synd om henne. Hon såg ut att ha så ont Lillgumman! 

Hon har ingen feber längre men har fått nått utslag i pannan. Hade det igår på magen litegrann också. Men jag tror det är värmeutslag, hon låg och svettades imorse. Var helt blött där hon legat :/

Vi får se hur det är idag, annars ringer jag vc. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0