Rena mardrömmen

Ögat blev bättre tack och lov. Hon sov till nio/halv tio sen vaknade hon och fick se babblarna. Då blev det bättre efter ett tag :) Är fortfarande lite svullen och röd men hon verkar inte ha ont iaf så det är skönt :) :)

Men till rubriken! Igårkväll satt Ellen i babysittern och kikade på teven. Jag hävde på Barnkanalen, för jag tänkte att det kanske är bättre att se på barnprogram(?), roligare för henne kanske om inte annat.
Helt plötsligt hör jag hur hon skriker till och sitter med uppspärrade ögon! Kollar på teven och det var till och med att jag skvatt till!! 
Det var inte tecknat längre utan det var människor utklädda till springmaskar!? Vita "sovsäckar" som bara visade ansiktet och vitmålade i ansiktet, svart läppstift målat i en överdriven lång mun och svart runt ögonen. 
Försökte hitta en bild men hitta ingen. Men dom var fan läskig!! Ingen unge kan tycka annat tror jag! Bytte snabbt till babblarna efter det!

Och nyss skrek Ellen ett skrik jag aldrig hört förut! I sömnen alltså.. Så ljust så det skulle kunnat krossa ett glas! Lillgumman! Hoppas inte hon får mardrömmar om dom där maskarna :P 

Idag har vi varit hos Mia och Livia. Snusade kattungar och fascinerades över hur stor Livia blir! 
Tror Ellen blev lite inspirerad av henne för ikväll var hon en millimeter ifrån att rulla runt på mage!! Såååå nära att komma runt. Snart så! Snart kommer även hon krypa runt för fullt och man kommer ångra sig att man längtade dit ;) 

Och jag måste (även fast jag inte skulle!!) även säga att sovningen går sååå bra nu. Är så lättad! På dagarna får hon sova i vagnen och det tar Max 15 min för henne att somna, inte så mycket grin heller. Fast idag när vi var borta fick hon somna i famnen, men hon somnade fort! På kvällen är det olika, kan ta 15 min eller en timme. Men då somnar hon till litegrann sen vaknar hon, somnar och sen vaknar osv. Men jag tror hon förstår att det är dags att sova :)
Jag veeet att jag tjatar om denna jäkla sömn hela tiden men jag är så glad att vi hittat nått som funkar! För en bara en vecka sen kändes det omöjligt! :) Så nu får jag skryta lite och hoppas det håller i sig ;)

Såhär såg hon ut imorse Lillgumman min! Nu är det mycket bättre!

Förresten!! Hörde att dom sett en varg i moningsand förra veckan!! Uhuuhuuu!! Behöver jag säga att jag aldrig mer kommer gå skogsvägen på prommisarna? Livrädd att jag ska stöta på en varg (eller Björn) när jag går där med både barnvagn och hund. Speciellt när Nitro är som han är. Tror knappast han skulle bli rädd. Han skulle nog börja skälla, gnälla och springa emot den! 

Nä nu ska jag försöka få lite sömn medans fisen sover. Nighty night!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0