Så sköööönt!

Nattningen går jättebra nu! :) Hela veckan har jag lagt henne vid kl. 19. Lägger henne i babynestet och håller en arm under så jag kan vagga henne. Samtidigt som jag sjunger vaggvisa :) Trollmor är en favorit hos Ellen! Momma hennes sjöng den hemma hos dom en gång och sen dess har jag också gjort det och nu är det bara den som duger :P
Det blir ju liiite grin men går oftast över fort. Så skönt! Förut när hon somnade i famnen var man ju fast även fast hon somnade tidigt, plus att hon vaknade när man la ner henne. 

Idag har jag även börjat med vagnen på dagarna igen. Har ju skämt bort henne nu när hon varit lite krasslig. Men nu är vi tillbaka till vardagen igen. Och det går också bra!! Morronluren fick hon sova i famnen men sen tog jag vagnen till balkongen, så hon får lite frisk luft. Och hon grinade lite sen blev hon tyst och låg och tittade tills hon somnade! :D Och sov en timme!!! Annars brukar hon bara sova en halvtimme!

Sen vart det en halvtimmes sömn och tredje gången en timme igen! :) och det gick bra båda dom gångerna. Lite mer grin men inte så hjärtat höll på gå sönder på mig. Jag har en Pingu-speldosa som hänger där och den är kul att kolla på tills man somnar tror jag :)

Känns otroligt skönt må jag säga!! :) Dock är hon gnällig på dagarna. Helst vill hon kolla på babblarna hela dan tror jag :P Kan vara nöjd en halvtimme/timme sen börjat gnölet.
Även nätterna är bökiga. Hon vaknar fortfarande för mat 3-4 gånger. Eller ibland vet jag inte om hon är hungrig, då hon slocknar så fort hon får bröstet! :P så i natt ska jag ha nappen beredd och prova om hon vill ha den då :)

Men men man kan ju inte få allt perfekt på engång! Jag är glad att min rygg får vila lite :) 
Nu kommer det väl gå åt skogen med nattningen ikväll och vagnen imorrn bara för att jag skriver det här :P

Babblarna är såååå kul! (Ignorera äckelfoten till vänster! Hahaha)

Annat jag kan säga är att hon har kommit på att det är skitkul att plaska när hon ska bada. Så nu är det nog slutbadat i köket :P 

Och idag åt jag en banan och tänkte tjuvstarta smakisen för Ellen. Mosade lite och hävde på ett finger. Det uppskattades, hon bara sög och sög och sög! Haha :) På måndag ska hon få en riktig smakis :) 


Kommentarer
Postat av: Therese

Härligt! :) nu blir det bara bättre och bättre! från 4 månader händer allt så fort! :)

2014-04-10 @ 21:49:35
URL: http://theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0