Slagen hjälte!

Idag har vi tagit vara på vädret! Började med en förmiddagsprommis, jag och Ellen. Pär och Nitro tog cykeln. Nitro ser så lycklig ut då! Öronen flyger och han ser så glad ut :D 


Sen var vi ute och kollade på när Pappsen donade på på gårn. Provade bärselen igen, fast Ellen fick sitta framåt. Mycket bättre tyckte hon! :) 

Fullt med vårblommor! Vill göra fint där i sommar med nya blommor. Men ja.. Det brukar ju rinna ut i sanden.

Nitros favoritplats i hundgårn, taket!
Gogumman!

Sen gick vi in och tog en matpaus och liten powernap (Ellen alltså). Sen skjutsade vi P till stugan för att hämta bilen. Efter det åkte vi direkt och mötte upp Mia och Livia på Ica. Köpte lite fika sen gick vi och kollade på fotboll och hade picknick ;) Ellen fick smaka fruktpure, mango. Gick sådär! Hon verkade gilla den, men det mesta kom på jackan :/ :P Provade att gunga lite sen var Ellen nöjd. Så vi åkte hem.

Och hon var nog helt slut! Hon somnade i min famn utan vaggning och skrik!(!!!) Satte mig bara i soffan med henne, så kollade hon lite på teven sen var det god natt! :) Igår somnade hon också såhär, men då behövdes det lite buff i rumpan.

Måste verkligen köpa ett par solglasögon till Ellen. Lite jobbigt med solen. Och solkräm (heter det så?) är det väl också dags att börja använda.

Imorrn ska vi åka och hälsa på Momma och Moffan! Tänkte åka idag, men det blev inte så.. Egentligen skulle vi åka igår, men Ellen har börjat vakna varje timme på nätterna nu. Maaaahh! Trött är bara förnamnet! Så fruktansvärt frustrerande. Det är inte bara att hon vaknar och gnöler lite, utan hon skriker! Men det är väl nån fas hoppas jag! Och jag hoppas även den går över snart. 
Vi ska börja ge henne gröt på kvällen nu. Igår var det premiär. Hon åt hela smakisen och verkade vilja ha mer, så idag ökar vi lite :) Tar lite i taget tills hon kan äta en hel portion. 
Jaja! Det jag skulle skriva var: hoppas vi får finväder imorrn också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0