Solig dag!

Tack för alla fina kommentarer! Känns bättre nu faktiskt. Även fast mina ögon håller på att åka igen av trötthet så känns det bättre. Men det är ju när allt känns som mest hopplöst det är skönt att skriva av sig. Kommer säkert vara lika less imorrnbitti.. Eller om några timmar då Ellen vaknat tusen gånger.

Jaja! Vi var iaf på BVC idag :) 6800 gram och 64 cm lång! Bokade även tid för 5 månaders vaccin. Uscha! Gruvar mig redan. Efter det tog vi en snabbprommis med Nitro, och sen hem till Therese och Mejja för pannkakslunch! Mmm! Älskar pannkakor! 
Ellen fick smaka lite blåbär där och det gillades verkligen! Så på väg hem åkte vi på Ica och köpte en burk med blåbärspuré. Mumma tyckte Ellen! När vi ändå var där köpte vi grejer till grillat! Perfekt grillväder!

Sen har vi hängt på balkongen! Det var varmare där ute än inne, sååå skönt! Har kollat på när Pappsen donat på! Nu är det nämligen balkongbygge på g! :) Så är det att bo med världens mest spontana man som inte klarar av att sitta still ;) 

Nu har jag precis lagt Ellen och ska snart gå och lägga mig jag också. Ska bara hänga lite med Nitro tills han varvat ner lite ;) Han har mest engergi på kvällarna.
Innan hon la sig skulle hon få gröt. Men det var samma visa. Knip igen och grin. Då skulle vi gå och ta på pyjamas. Då blev hon glad. Så tänkte jag provar en sista gång. Hämtade gröten och matade henne på skötbordet :P där är hon alltid glad! Och tro på fan att hon åt! :D Visst att mycket kom utanför och spottades ut, men hon åt! Då blev mamman glad och stolt! :) Min gogumman! Hon har börjat med "glädjetjut" nu också :) Så gulligt! 

Ser ni vad busig hon är?! ;) Åhh vad jag älskar dig din underbara unge! Även fast jag blir tokig på dig ibland så är du det bästa jag vet <3<3<3

"Nu börjas det" tänker Nitro ;) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0