Som hund och råtta!

Denna natt har varit bökig. Eller det började redan igårkväll. Ellen var svårsövd. Somnade en sväng och sov typ 5 minuter sen vaknade hon och fick äta, tänkte att då somnar hon väl. Men icke. Blev vaken ett tag sen blev det grin.. En övertrött tjej! Somnade tillslut! Jag tror hon är i en utvecklingsfas nu. Är så grinig och jag märker att hon vill vara nära mig. Och hon är så mysig! Känns som man kan riktigt mysa med henne nu :') Så jag har inte hjärta att låta henne somna gråtandes i vagnen.
Jaja! När jag skulle lägga ner henne i sin säng vaknade hon, vilket hon oftast gör. Men om hon får äta brukar hon somna om fort. Det hade hon nog också om det inte var för en hund vid namn Nitro. Suck!

Han är så jobbig på kvällarna, ska alltid jucka på en. Alltid! Maaah! Och inte nog med det så ska han skälla/gnälla/morra samtidigt också! Och när man sitter och ammar har man inte så lätt att ta ner han från sängen. Får använda benen, men då blir han leksjuk och ännu mer juckgalen! Ååååhhhhh!!! Kan ju tillägga att Pär var och jagade, annars är det ju inga problem om han är hemma.
Tillslut fick jag nått fel och slängde ut han på balkongen! 

Jaja. Till den riktiga historien. På natten vaknade jag av att Nitro springer runt som en galning. Han jagar nått?? Häver ut han i vardagsrummet för att Ellen inte ska vakna. Senare går jag på toa och lämnar dörren öppen. Samma visa då, han letat nått?? Mus? Stänger ute han igen..
Men så vaknar jag av oväsen igen! Tänkte hur fan kom han in igen? Men då kollar jag mot teven, vi har en byrå under med ramar på. Och där på ena ramen sitter en mus! Iiiiiiiih!! Och den sitter bara och kollar på mig! Var livrädd att den skulle hoppa till sängen! Men så klättrar den upp bakom teven!? 
Jag springer ut och hämtar en dosa man sätter i vägguttaget, som ska hålla möss borta. Då springer ju Nitro in och han märker ju på engång att det är nått där, så då fick han böka på!

Vi har haft möss i köket också. Pär satte dit råttfällor för nån dag sedan och en kväll när jag gick förbi bänken smäller det till och rasslar till. Då tog han sig bakom ugnen, så vi fick dra fram den.. Inte så fräscht med en död mus där bakom ;) Dock hade han tagit sig loss. Men vi hittade hålet dom kommer in från så det fogskummade Pär igen.

Men tydligen kommer dom in i sovrummet också.. Suck! Blä!

Såhär ser dom ut! Kommer ni ihåg när jag berättade att det kom en och sprang på golvet när jag satt på toa en morron? Dom är ju söt, men dom är ju så förbannat snabb så man blir ju livrädd!


Kommentarer
Postat av: Simone

Haha! Ja, alltså egentligen, varför blir man skraj av en sådan liten en ^^ Men det är ju just det -de är ju så snabba! Jag tycker det påminner om en insekts snabbhet -I hate them, alla insekter. Haha! Så brukar det ju vara ju större insekt, desto långsammare? -Men kommer något "stort" och brunt kilande så rycker man till! (Fast det "bara" är en mus) X) Jag har inte haft någon inne någongång, men Harriet & P-O hade en, så skulle jag slänga något i soporna -då satt den där och kikade på mig -supersöt X) sedan rasslade det till så var den borta ^^

2014-04-04 @ 08:44:30
URL: http://simoned.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0