Zzzzz

Varför sover jag inte nu när Ellen gör det? Det kan man undra..

Hon har ju alltid varit en ängel på nätterna... Det är nu ett minne blott! Tänk då hon sov 6 timmar i rad. Eller dom där gångerna hon sov hela natten. 
Jag är så trött nu! Denna dam somnade vid åtta ikväll och då ammade jag henne innan. Hon har redan vaknat en gång och velat äta.

Ser oftast ut såhär nu: Hon somnar vid åtta (ibland sju och ibland nio. Men oftast) vaknar kanske två gånger fram till tio. Sen vid tolv, sen vid 2-3 och sen en gång till (oftast vid 4-5) innan hon vaknar kl. 6. Zzzzz!! Jag är så less när hon vaknar så jag blir irriterad på henne. Lillstackarn! Får jämt dåligt samvete och måste pussa på henne lite extra. Men när ögonen svider och hon skriker, för det är inte bara nått litet gnöl inte, så är det svårt att inte bli frustrerad. Men när hon tittar på en sen med den där busiga-leende-blicken, som bara hon kan, då kan man inte vara irriterad. Då blir man helt varm och glad :)

Men trött är jag för det och less på dessa nattmål! Det är så att jag funderar på att prova ge henne ersättning på kvällen innan hon ska sova. För att se om det blir bättre?! Men jag vet inte!! Det är nått som känns fel med det! :P inte för att det är fel med ersättning. Men ja jag vet inte. Kan inte riktigt sätta fingret på varför jag tvekar så mycket.

Läste nånstans också, av en slump, att vid 4 månader så kunde dom vilja äta mer på natten. Varför? Ingen aning.. Men jag antar att det är nån fas, går väl över snart hoppas jag.

Nä nu ska jag försöka sova lite innan hon vaknar igen :)

Kommentarer
Postat av: terese

Julia började sova bra när hon fick gröt på kvällen. Jag har slutat amma helt nu och hon dricker fortfarande inte ersättning eller välling. Hon äter gröt, fruktpure och barnmat och sover hela nätter! :) det är skillnad det mot för när hon fick min blaskmjölk! ;)

Svar: Ja snart kanske hon kan äta en portion gröt på kvällarna :) Ger du det alldeles innan hon ska sova eller ett tag före? Tror också min mjölk börjar bli sämre. Förut var ju amningsinläggen dyngsura efter bara ett litet tag, nu är dom snustorr :/
Nathalie

2014-04-19 @ 08:21:21
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se
Postat av: terese

Hon får gröt ungefär en timme innan hon somnar, men det varierar lite. Hon äter oftast 4 grötmål och en mat + fruktpure på en dag. När hon var som Ellen så åt hon 1-2 grötmål , fruktpure och ammade. Men det verkar vara så olika! Livia verkar alltid ha ätit mer än Julia och de följer enda liknande kurva.

2014-04-20 @ 22:33:23
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0