Bebis!!

Har tittat på gamla bilder på Ellen när hon var minimini! Blir helt paff att hon varit så liten. Hon ser ju helt annorlunda ut nu?! Tycker nästan det är lite sorgligt att man knappt kommer ihåg tiden i början. Nog för att jag tycker det är så kul att se henne bli större och utvecklas, men det är ju så mysigt med en nyfödd liten goskit!



Det gör att jag lääääängtar som en tok tills november!! Då min syster ska få en till liten bebis! Jag är så bebissjuk men vill verkligen inte ha en till själv just nu. Så att bli moster är ju perfekt!! :) Jag har en känsla av att hon får en pojke, men samtidigt tror jag att det blir en tjej. Mest för att jag alltid gissar fel på kön, jämt! Så om jag har en känsla att det blir en pojke, blir det väl en flicka då ;)
Åhhh vad jag längtar! 

I November kommer bebisen, i december blir det först 1-årskalas och sen jul! Lääääängtar!! Även fast mammaledigheten är över då. Dock ska jag försöka spara in dagar så jag kan vara hemma lite längre. Jag vill inte lämna henne på dagis när hon bara är ett år! Jag vill inte jag vill inte jag vill inte!! Det får helt enkelt lösa sig ändå! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0