Solstrålen!

Ellen har blivit så stor tycker jag! Hon är liksom helt annorlunda i sättet. Så busig! Har börjat skratta jättemycket (om man jämnför med innan) och busar hela tiden. Mest har hon ett sånt gulligt flin på läpparna! Ett flin som gör att hon ser så jäkla nöjd ut! Haha

Hon är så go! Har börjat mysa med oss också. Häver liksom fram huvet/pannan mot en och gosar! Älsklingen!! 
Man får sig ett och annat skratt om dagen när hon håller på busar och tokar!

När hon sitter i hoppgungan och ser något på golvet hoppar hon fram och tillbaka så hon får hög fart, sen försöker hon ta det med foten! Haha ser så jäkla kul ut! Bredbent åsså båda benen samtidigt! Har ett klipp med det men det går ju inte att ladda upp här :/

Hahahahaha! Lillgumman! Hon har börjat med så många miner! Kommer nog inte vara nå problem att hitta en bild till studenten om hon fortsätter såhär ;)


Sen håller hon nog på att få en till tand! Spricker nog igenom vilken dag som helst. Den andra där nere, är alldeles vitt där.
Kanske förklarar varför hon varit så grinig dom senaste dagarna. Dock sov hon 5 timmar i rad i natt(!!)! Halleluja! Drömmer om den dagen hon sover 12 timmar!! :) Det måste bli snart! Jag vill sluta amma nu. Vet ni hur sylvass bebiständer är?? Som ett rakblad. Då hon då ligger och småtuggar när hon ammar, ja då är det inte skönt!! :P Dock är det så behändigt på morron när hon vaknar. (Mellan 5 och 6) Då kan hon slumra till en liten stund till, och även jag! :)

Titta!!!! Lillgumman! Jag dööör! Har hon verkligen varit så liten? Det här var dagen vi kom hem från bb. Alltså var hon bara 2 dagar gammal :) Är så bebissjuk så jag dör!
Sa till Pär igår att om jag hade jobb hade jag kunnat skaffa barn igen nu. "Är du sjuk??" Haha! Man glömmer fort hur jobbigt det är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0