Sömnen....?

Att inte ha sovit en hel natt på snart 8 månader börjar sätta sina spår. Jag är så less på det! Varför sover hon inte en hel natt för?? Och det är inte att hon bara vaknar en gång heller. 3 timmar får jag nog sova som mest. Ibland är det 10 min.

Så frustrerande när man fått henne att somna om, sen ska man smyga ner under täcket. Men vaknar hon inte av att jag sätter mig i sängen (och det i slow motion) så vaknar hon av att jag drar på mig täcket!!??!

"Efter tre nätter kommer dom sova hela nätter" Har jag hört. Då man inte plockar upp dom och så. Utan låter dom ligga kvar i sängen och tröstar där ist. BULLSHIT!! Jag plockar aldrig upp Ellen. Förutom en gång då hon ska äta (nu senaste nätterna 2 gånger för jag orkar inte lyssna på grin).

Det är nu jag saknar den där jävla nappen att peta in. 

Jag är så less på det här! I morse vaknade hon dessutom halv sex. Somnade dock om då hon fick amma. Men då ligger jag så jävla oskönt så det är inte skönt att vakna efter den powernapen heller. 
Spelar ingen roll ifall jag lägger henne senare heller, hon vaknar ändå den tiden..

Hoppas verkligen att det är värmen som gör att hon sover dåligt! Och hoppas värmen är över snart. Jag är less på sommarn! Jaaa jag sa det, fy skäms på mig! Det är ju skönt med varm (läs stekhet) sommar ifall man inte jobbar eller har små barn. Jag har aldrig någonsin längtar efter hösten så mycket som jag gör nu! Svalare nätter! 

Det är ju tur att hon är så sööööt och glad när hon vaknar på morron ;) (oftast iaf)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0