Submarine

Kunde inte slita mig från teven ikväll. Det var nämligen nån dokumentär om en haj som dom kallar Submarine. Den är 11 meter lång(!!!!) och smartare än en vanlig vithaj.

Hajar måste ju simma för att andas. Men denna haj kunde stå blixtstilla länge nog för att smyga sig på sitt byte. Dom trodde att han hade utvecklat den förmågan, för hans storlek skrämde bort alla byten innan han hann fånga dom.

Alltså jag smäller av!! Om jag någonsin åker utomlands kommer jag inte ens sätta lilltån i havet, aldrig någonsin. Är det något jag är livrädd för, och då menar jag livrädd, så är det hajar!!

Man fick se verkliga bilder från när den här hajen drog ner människor under vattnet. Det var en båt med turister som skulle kolla på valar, som körde på klippor under vattnet, så båten sjönk. Och vissa hade filmkameror med sig.
En tjej hade knutigt fast sig i en boj, och inte vilken som helst, utan en boj som håller fartyg flytande. Den drog hajen ner under vattnet, tillsammans med henne. Usch det är hemskt att se! När man vet att det där är verkligt! Det är inga skådespelare som spelar upp händelsen, utan det är dom personerna det hände som är på bilderna. 

En man puttade hajen ut på öppet vatten. Bort från resten av människorna. Han puttade han med nosen. Tills han hade smält kvinnan han just åt (tar tydligen 15 min innan hajen kan äta igen) och då hoppar han upp ut vattnet och tar med sig mannen ner. Och ja, det var ett förbannat jävla as till haj!!

11 meter! Vårat hus är 13 meter långt!!??!! Man kan ju inte förstå hur stor den är?
Sen var det tre människor kvar i båten som sjönk. En man simmade ner och skulle rädda dom. (Världens bästa människa kan jag tycka!!) När han vänder sig om är hajen bakom han. Alltså !!! Sen åker dom upp i en såndär hajbur, som man brukar vara i i vattnet när dom kollar på hajar(?). Då kommer hajen med världens fart med gapet öppet och smäller in i buren. Flera gånger. Men som tur var fick dom upp alla människor.

Alltså jag blir så fascinerad av det här, samtidigt som jag blir illamående, rädd och helt konstigt i skallen! :P Jag förstår inte att detta djur existerar. 

I slutet sa dom att det antingen var en otroligt smart haj, som utvecklat saker som ingen annan haj kan. Eller så var det en ny art. Och då "kan bara Gud hjälpa oss." 
Vi hör inte hemma i vattnet. Jag hatar vatten. Jag hatar hav! Jag hatar öppet vatten, djupt vatten. Nä fy! Hemskt! 

Kan man dö av rädsla? Kan man skrämmas till döds? Isf tror jag att jag skulle dö så ifall jag någonsin skulle se en haj levande. Och skulle jag någonsin vara med om en hajattack så tror jag att jag skulle hamna på psyket sen. Jag tror jag skulle bli helt knäpp i huvet. 

Kolla bara på den här bilden:
Alltså jag blir så rädd bara jag kollar på den. Får hjärtklappning! 
Den har inget med "Submarine" att göra. Tyckte bara den var jävligt äcklig. Och jag hittar ingen bild på "Submarine".

Hoppas hajarna håller sig borta från mina drömmar i natt. 

(Läste nu på nån sida att det är fake?? Då blir jag lite sur. Men man såg ju bilder på hajen? Hur den attackerar? Men man kanske kan fakea det också? Aja, hur som helst blev jag underhållen iaf! Och har men för livet. Kommer aldrig bada utomlands :P)

Kommentarer
Postat av: Mia

Uuuuh!

2014-08-18 @ 07:54:19
URL: http://mialundholm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0