Utflykt!

Idag gjorde vi en utflykt till norra berget i Sundsvall, med Therese, Mejja och mamma :) Gick skapligt!
Ellen somnade medans vi tankade bilen.  (Inte utan grin dock! Fick sitta och sjunga för henne) Sen vaknade hon lagomt tills vi var framme :) 

Grisarna var första stoppet. Av nån konstig anledning påminde dom mig om Nitro?! Haha

Ellen satt nöjd i vagnen. (Ett tag iaf......)

Ponnyridning! :)

Stoora bänkar. Ellen vart minimini! :)

Momma med Ellen! Ja det är en pinne Ellen suger/tuggar på. Hon hittade den och skulle prompt ha in den i munnen, så hon fick väl det då. "Lite skit rensar magen" ;) 

Nitro som fick vara hemma i hundgårn var glad när jag kom hem! Klängde på mig (hann dock hoppa ner innan jag knäppt kortet) hela tiden.
Jag var sååå trött på hemvägen. Kändes som jag skulle somna. Ellen var också trött. Sov hela vägen hem i bilen och en timme till när vi kom hem.

Men det var kul! :) Kul att komma iväg och göra nått för engångsskull! Även fast jag kommer på mig själv efteråt att jag är en riktig surpuppa!
- fy fan vad kallt!
- fan vad varmt!!
- vilket jobbigt väder, i skuggan är det iskallt och i solen stekhett!
- men ungjävel tyst!
- nä nu åker vi hem, orkar inte med det här gnället nå mer!!!
- men inte orkar jag gå upp för den där jävla backen igen!!
Hahahahaha! Jag ber om ursäkt för mitt gnällande. Det bara kommer av sig själv ;)

I helgen blir det också en utflykt. Med min lilla familj. Vi ska nämligen på utställning med Nitro! :) Ska bli kul att se. Speciellt eftersom hans syskon kommer vara där. Ska bli kul att se ifall han känner igen dom, om man träffar på dom :) Gruvar mig lite med Ellen dock. Suck.. Hon blir ju uttråkad så jäkla lätt! Hoppas det duger med att kolla på hundar. Och att det är bra väder!! :) Vi tänkte först att hon skulle få vara med mamma, men då jobbade hon så det gick inte. Dock såg jag fram emot att ta med henne, tills idag! :P Men ja det går nog bra det å :) 
Hoppas det går bra för grabben också. Att han "duger" ;) Är mest utseendet dom går på så får väl se. Han har väl inte riktigt ett dreverhuvud. Men jag hoppas inte han får ett sånt heller!! :P Mycket finare som han är nu! Dock ändrar dom utseende tills dom är 3 år!! Jaja vi får se hur det går. Han är då perfekt för oss iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0