Allra första

Tänk att för exakt ett år sedan låg jag och hade såå ont så jag trodde jag skulle stryka med. Jag ville avsluta graviditeten där och då. 
Jag ångrar mig! Jag klarar inte av det här! Var några av tankarna som fanns i mitt huvud då. Jag sa till Pär "om dom skulle fråga ifall jag vill göra kejsarsnitt skulle jag göra det direkt!" 
Ca 20 minuter senare kommer läkaren in och bekräftar att hon ligger i säte, och det kommer bli snitt! Oj då! Då blev jag lite besviken, men mest lättad eftersom dom stoppade värkarna för mig. Halleluja! 

Dagen vi kom hem. 2 dagar gammal :)


Ytterligare (ca) 1 timme senare kommer den finaste ungen till världen. Ingen pojke som jag trott och var inställd på, utan en perfekt liten tjej! <3 

Jag kan fortfarande inte förstå att jag har en dotter. Att jag är mamma. Det känns helt sjukt! På ett bra sätt såklart! :) Vad gjorde man innan man fick barn? Vad gjorde jag tex en morron som denna? Låg och sov? 

1 månad till 12 månader :')


Min älskade fina underbara perfekta unge! Jag älskar dig mer än du någonsin kommer förstå. Grattis på din allra första födelsedag! <3<3<3 ❤️❤️❤️

Kommentarer
Postat av: Simone

Grattis på födelsedagen Ellen! :D :D

Svar: Hon säger tack! ;P :D
Nathalie

2014-12-15 @ 09:33:06
URL: http://simoned.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0