Glömsk

Skrev ett inlägg med rubriken "Tiger". Skrev dock ett inlägg utan förklaringen till den. 

Jag säger bara det: färga inte håret samtidigt som du ska ta hand om en grinig unge. Blek iaf inte slingor. Jag som inte har nått tålamod till att vänta gjorde det medans Ellen var vaken. Framsidan gick ju bra. Bak därimot, not! Att dra fram slingor samtidigt som man håller i en tung bebis går inte bra. Såg ju att dom blev tjocka men tänkte "äh det gör nog inget i underhåret. Det syns ju alltid mindre än vad man tror det ska göra.." Nä. 

Tänkte göra mig lite fin till nyår, eftersom jag inte har nått fint att ha på mig. Resultatet blev vad rubriken lyder. Tiger. Dock i underhåret, men ändå!! Mah!

Sen har jag insett varför jag ska ha och trivs bäst i mörkt hår. Jag ser så tråkig ut såfort håret får nån nyans ljusare. Beige. Tråkig. Färglös. Skulle jag beskriva mig just nu. Nää det första jag ska göra på fredag när jag jobbar är att köpa hårfärg och färga skiten mörkt igen! Inte för att jag är ljus nu, inte alls!! Men nån nyans ljusare blev det ju och nä det är inte jag. Ni skulle säkert inte se nån skillnad om ni såg mig nu, men jag ser och det ser inte bra ut.

Om man tar undan överhåret ser det ut såhär. Kul. 

Annars ser det ut såhär. Så det syns ju inte så mycket men ändå! Bläää

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0