Kalasförberedelser

Nu efter många om och men känner jag mig äntligen lugn inför Ellens kalas idag :) Känns som allt kommer gå stressfritt. Man kan ju hoppas iaf.

Ellen har haft två riktigt dåliga nätter med baaaara skrik och grin. Det tar på krafterna. Och igår jobbade jag stängning och var inte hemma förrens halv tio nångång (måsta lämna bil/hämta bil också). Och då skulle jag göra tårta. Men smartskaftet kom ju på när jag skulle åka och jobba, att dumlefluffet jag skulle göra ska stå kallt minst 5 timmar. Suck! Så jag fick göra ena fyllningen och dekorationen och spara resten tills idag. Istället satte jag upp ballonger som jag (tack och lov!!) blåst upp dagen innan. (Har ni hund!? Blås upp en ballong utan att knyta den, och släpp den så den far iväg. Hysteriskt roligt!! Haha) 

Finaste tjejen, I love you!


Att säga att Ellen vaknade på fel sida idag gör inte morgonen rättvisa. Hon vaknade på en sida som bara finns långt långt ner i helvetet. Jises! Men med lite twinkle twinkle och paket blev det bättre. Brydde sig dock inte om paketen för fem öre! Jag fick öppna dom! Haha!
Nu är hon dock på bra humör. Kryper runt och leker med en penna.. Roligaste som finns!

Tårtan fixade jag också nu på möran! Blev väl helt okej. Ska inte klaga, det hade ju kunnat krångla nå förbannat. Men det gjorde det inte.. Hade väl kunnat varit lite finare men men ;) Huvudsaken är väl att den smakar bra. Det återstår att se.

Synd att man heeelt glömt bort sig själv mitt i allt detta fixandet. Jag ser ut som en skata med fett äckligt hår. Får se om jag hinner duscha medans Ellen sover. 


Men men idag är ni välkomna att fira våran älskade lillfis! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0